Strava 8 mesačného dieťaťa

6. aug 2020

Ahojte možem dat 8 mesacnemu synovi detsku krupicu na vecer ?? Ak ano ako spravne ju spravit ??

dominka63
6. aug 2020

Ja dávam kávu ryzovu alebo obilninovu krupicu nie este

ruzasipova
6. aug 2020

Este by som nedavala. Je kopec inych kasiciek, ktore moze.

heidy222
6. aug 2020

Ja davam normalne od 5 mesiacov aj krupicu, zavarku do obeda alebo instantnu kasu,nechapem co je Take demonizovane na psenicnych vyrobkoch

lauriema
6. aug 2020

Ahoj moja mala ma pol roka a minule som jej dala krupku asi som nemala ale strašne jej to chutilo a aj polotucne mliečko prevarím a dám jej dnu piskotku hmm ham to je mnamka až sa prasi

lucindav
6. aug 2020

Ja davam, kupila som spaldovu a davam do umelého mlieka (inak dojčím). A teraz mam aj novú celozrnnu, tu som este nedala, maly ma 9,5 mesiaca. Inak davam pohankovu aj psenovu kasu, ryzovu tiez, je toho naozaj vela v obchodoch.

kulumulu123
6. aug 2020

Ja som Bola dnes s malym na poradni ma 7mes a Dr vravela ze uz moze krupicu tj do cca 2dl vody dat napucat 2-3caj.lyzicky krupice potom 10min prevarit a pridat mater.mlieko alebo um a premiesat....

smejko25
6. aug 2020

Mna tu ukamenuju ale ja davam od cca 7 mesiaca 😁 najprv s vodou a potom s normalym kravskym mliekom😁

havana40
6. aug 2020

Moj maly jedol krupicu od 6m a je tu. Zdravy nic mu nechyba. Teraz ma 7 rokov. Ja zas sa niekedy pozastavujem nad tym ze preco by to vlastne dieta nemohlo? Myslim ze nase mamy a nase babky vtedy ked nas krmili nemali ani od Hami kase ani od Sunarka ani od Beby a Nutrilonu a tiez sme tu 🤷‍♀️

miskooo1987
11. aug 2020

@heidy222 nič na tom nie je, ale niektoré tunajšie mamičky majú totálnu mozgovú hmlu pri pojme lepok...🙂 a úplne bezproblemov sme takéto pšeničné jedla zavádzali po 6-7m

kristina100
Autor odpoveď zmazal
Zobraz