Ahojte možem dat 8 mesacnemu synovi detsku krupicu na vecer ?? Ak ano ako spravne ju spravit ??
Este by som nedavala. Je kopec inych kasiciek, ktore moze.
Ja davam normalne od 5 mesiacov aj krupicu, zavarku do obeda alebo instantnu kasu,nechapem co je Take demonizovane na psenicnych vyrobkoch
Ahoj moja mala ma pol roka a minule som jej dala krupku asi som nemala ale strašne jej to chutilo a aj polotucne mliečko prevarím a dám jej dnu piskotku hmm ham to je mnamka až sa prasi
Ja davam, kupila som spaldovu a davam do umelého mlieka (inak dojčím). A teraz mam aj novú celozrnnu, tu som este nedala, maly ma 9,5 mesiaca. Inak davam pohankovu aj psenovu kasu, ryzovu tiez, je toho naozaj vela v obchodoch.
Ja som Bola dnes s malym na poradni ma 7mes a Dr vravela ze uz moze krupicu tj do cca 2dl vody dat napucat 2-3caj.lyzicky krupice potom 10min prevarit a pridat mater.mlieko alebo um a premiesat....
Mna tu ukamenuju ale ja davam od cca 7 mesiaca 😁 najprv s vodou a potom s normalym kravskym mliekom😁
Moj maly jedol krupicu od 6m a je tu. Zdravy nic mu nechyba. Teraz ma 7 rokov. Ja zas sa niekedy pozastavujem nad tym ze preco by to vlastne dieta nemohlo? Myslim ze nase mamy a nase babky vtedy ked nas krmili nemali ani od Hami kase ani od Sunarka ani od Beby a Nutrilonu a tiez sme tu 🤷♀️
@heidy222 nič na tom nie je, ale niektoré tunajšie mamičky majú totálnu mozgovú hmlu pri pojme lepok...🙂 a úplne bezproblemov sme takéto pšeničné jedla zavádzali po 6-7m
Ja dávam kávu ryzovu alebo obilninovu krupicu nie este