Sterilizovaný uhorkový šalát

cheria
17. júl 2014

Ahojte, skusali ste niektora sterilizovat salatove uhorky? Mate nejaky overeny recept?

emily_666
17. júl 2014

my sme to raz robili, niečo na spôsob hotového uhorokového šalátu. A nikdy viac. Po otvorení ma tá vôňa ovalila a nedovalila mi ani sústo ochutnať. Môžno niekomu chutí, nám nie. 😉

marbalulka
17. júl 2014

@cheria my sme robili, ale z takych vacsich nakladaciek. zaliali sme iba nalevom a mne to celkom chuti. neviem, ci maju zavarane salatove inu chut, ale tieto chutili normalne ako nakladane uhorky, akurat boli nakrajane 🙂

jamabe
17. júl 2014

Ja robím tento:
1 a pol kg šalátových uhoriek
3 veľké cibule
1 paprika
1 a pol dcl octu
2 PL vegety
15-18 dkg cukru
Uhorky nastrúhame, všetko spolu zmiešame (žiaden nálev), plníme do fliaš a sterilizujeme cca 15 min. 80 st.

chillinka_ali
30. júl 2016

@jamabe ahoj 🙂 viem ze.to.uz je starsi komentat . Ale chcem skusit zavarat uhorkovy salat. Nemala si.problem ze.po vegete kysnu. Lebo znama mi.povedala ze vegeta sposobuje kysnutie

jamabe
30. júl 2016

@chillinka_ali nie, nic sa im nestalo... ale zase sme ich dlho nemali. Cez zimu sa rychlo zjedli 😉

viera77
30. júl 2016

niet nad cerstvy salatik 😉 myslim, ze sterilizovat uhorkovy salat nie je ziadna vyhra, len zabity cas...u nas vsetky pohare skoncili mimo nasich zaludkov, nechutilo ani nahodou a verim, ze ani iny recept by to nenapravil ☹

chillinka_ali
30. júl 2016

@jamabe tak skusim 🙂 lebo.mame dost uhoriek tento.rok a uz mam asi 20poharov zavarenych ale chcela som skusit iny sposob zavarenia uhoriek

chillinka_ali
30. júl 2016

@viera77 tak.urcite cerstve uhorky su cerstve uhorky ale chcem.si svoje uhorky dopriat aj v zime 🙂 ved uvidim a ked.nebude dobry budem.len zavarat v celku