Sterilizovanie hotových jedál. Čo všetko sa dá?

jaakajka
21. sep 2010

K tejto téme som toho veľa nenašla tak zakladám diskusiu. Môj manžel chodí často do práce do zahraničia a nie vždy je na takom mieste aby sa stravoval len v reštauráciách a povedzme si úprimne je to dosť aj finančne náročné. Brával si zo sebou všelijaké konzervy ale to mu už ide krkom tak by som mu chcela pripraviť niečo doma a dať do pohárov a zasterilizovať aby s tým už potom nemal veľa roboty. No neviem ako na to a čo všetko by som mu mohla takto pripraviť. Bola by som rada ak by ste mi dali nejaké typy aby som čo to mohla vyskúšať 😉 🙂

jaroe
1. okt 2010

ja ta velmi nepotesim, niekde som citala, ze po domacky zavarane jedlo /okrem ovocia samozrejme/ nie je zdrave, resp. ze sa nezavari dobre. Malo by sa to robit pri teplote vyssej ako 100 stupnov a pod tlakom a to sa v domacich podmienkach neda dosiahnut.

jaakajka
autor
6. okt 2010

no tak to si ma fakt nepotešila ale ďakujem aj za takú radu 😅 😀 😝