Ja mam pocit, ze ich mam vzdy vysusene ako podrazku, netusim co robim zle. Ako ich robievate Vy?
Ako ich robis?
Možno dlho pecieš, dávaš moc suché mäso. Málo vajíčka...ja meliem aj trochu bôčika a slaninky, dávam aj syr. Cibuľu moc nemôžem, tej veľa nedávam a mam aj tak šťavnaté.
Ja už robím iba vcelku v rúre do vnútra vajce na tvrdo a sú stavnate
Mleté mäso z pliecka, vajíčko, sol, cierne korenie, sladká paprika, vegeta, najemno nastruham trocha cibule. Pridám rozmočeny, vyžmýkaný pokrájaný rožok. Trocha strúhanky a nastruham eidam syr.
Zbúcham do gule, prehadzujem si, kym nie je pevná hmota. Vytvarujeme z gulicky male fašírky a obalím v trojobale, vyprážam pomaly, púšťajú masť...
Na mletý rezeň pridám maslo a veľa syru..
Zvyknem namočiť rohlík a niekedy aj mlieko doň dávam ale málinko. A potom keď ich upečiem tak ich dám už do vopred vyhriatej rúry ( nie veľa ca tak 100° ) pokiaľ nedopečiem rest a sú vždy šťavnaté. Niekedy dávam do nkch aj strúhaný syr
mlete maso, rozky v mlieku vyzmykam, cibula, cesnak, cierne korenie, vegeta, sol, urobim gulicky, polozim jemne do hladkej muky a sup na panvicu.
mne sa nepacili v struhanke, tieto su ovela maksie, jemnejsie stavnate
Pridávam do nich aj kyslú smotanu 👌
Ja do mäsa pridám nastrúhany zemiak.
@hederamonstera struhanka, vajicka a cesnak
@andreakotesova naozaj? a potom este obalis?
@qetka ot je skvely napad, dakujem cize len muka a rovno s nimi na olej, ano?
ano presne tak. dam na tanier hladku muku a polozim z jednej strany, otocim z druhej, ziadna hruba vrstva
Ja pečiem fašírky v rúre, obalím ich len v strúhanke, poukladám na plech a pečiem asi 15 minút na 180
Áno
Namiesto struhanky davam rozmoceny chlebik v mlieku, v struhanke iba obalim alebo ju pridam ak nedrzia pokope. Nevysmazam ale peciem v rure, na vrch kazdej dam troska masla alebo bravcovej masti. Miesam do masa aj vajicko, a nadrobno pokrajanu cibulku, cesnak, sol, cierne korenie a majoran. Vzdy ich mam makke a stavnate z hocijakeho masa
Ja davam aj cibuľku, namočený chlieb skuste alebo krupicu ja dávam tú ale nie moc, len tak aby sa dali tvarovať. Vajíčka základ