Ako robite sosovicovy privarok pre deti cca 11 mesacne?
ruzovu sosovicu som uvarila s bobkovym listom a zemiakmi, potom pomixovala s bielym smotanovym jogurtom /este sme nemali zubky..iba dva/ 🙂
@abika26 pouzivam len cervenu bio sosovicu, dam varit so zemiakmi a s vodou, pridam trosku rasce, bobkovy list, potom zmixujem a primiesam acidko.Mam strnastmesacneho syna, ale nevidim dovod mu to solit nedajboze korenit..jemu odoberiem, nam to dochutim a doplnim cerstvymi krutonmi🙂
tiez som niekedy dala aj kyslu smotamu,ale varila som oddelene
červené šošovica uvarená do mäkka spolu so zemiakom a rozmixovať 🙂
no vidis, sto ludi aj sto nazorov, ja zas nerobim drahoty ani so solou ani bio sosovicou, klasicky takmer ako pre nas, ale bez korenia samo.. vcera sme mali zemiakovy privarok, na cibulke, so zaprazkou, osoleny, ocukreny a aj trochu octu.. a papala ho nasa 6 - takmer 7 mesacna babika aj kamosi 7 mesacni co k nam chodia.. taaak im chutilo 🙂 Mame to tu odsledovane, prisolene a ochutene to drobcom proste chuti viac.. a niet sa co cudovat, ved su to cloviecikovia ako my, zas to neprehanam ani so solou ale ani uplne bez, tak akurat, treba babo sledovat ci je v pohode a prisposobit sa.
preco 11 mesacnym mixovat?mne napr,mala cervenu sosovicu nechcela vobec,normalnu ano 😉
A čo myslíte, 7mesačný červenú bio šošovičku môže?
usiko ten biely jogurt, to bola nahrada namiesto smotany, ci mlieka? Mozem poprosit cely recept 😅
Baby dá niekto receptík so šošovicou so smotoanou pre 16´mes dieta?
@abika26 no ak sosovicu tak len tu lupanu oranzovu.Ja som dala varit sosovicu a zemiaky v troche vody,ked bolo mäkke zjemnila som UM a zmixovala.