Hodi sa podla vas do nepecenej smotanovej torty hruskovy kompot?
Mne nie.
Ale vám to môže chutiť.
Mne tiez nie. Ja radsej jahody,maliny,cernice a pod. Nieco vyraznejsie
Ja dávam banán, jahody,čučoriedky, zavárané mandarínky.
Mne nie robím vždy maliny, čučoriedky , jahodový kompot, mandarínkovy
Mne ano, mnam.
Ja tuto tortu nemam rada so ziadnym ovocim, ale ked mate radi hrusky, preco nie? To je o vasej chuti.
Mne nie
1./ hrušky sú chuťovo málo výrazné
2./ hrušky a smotana spolu, by som sa bála, že hostí preženie
Nie
Mne by chutila
Hrusky sa mi skor hodia do maslovych kolacov alebo hrncekovych s posypkou. Do smotanovej torty mam najradsej cerstve maliny, jahody alebo mandarinkovy kompot.
Mne napr sa tam hodia len cerstve jahody, cucoriedky alebo broskynovy kompot. Kompotive jahody a ine ovocie ako banany, hrusky mne tam vadia.
Ja milujem hrušky, ale záleží na tom, aký kompót máš. My máme také hrušky, že aj po zavarení sú dosť tvrdé a do smotanovej torty by som ich kvôli tomu nedala. Ale ak máš mäkké hrušky, tak podľa mňa v pohode.
Radšej by som šiel do nejakého takého kyslejšieho a zároveň mäkšieho ovocia ktoré lepšie ladí so smotanou (maliny, černice, čučoriedky, jahody, višne, hrozno, ríbezle, marhule, mango, ananás...)
My nedavame ziadne ovocie dnu. Ak ma niekto chut, tak si da k tomu. Hrusky su malo vyrazne. Chce to nieco kyslejsie.
My tiež máme najradšej bez ovocia. Keď tak možno jahody alebo maliny by som dala. Hruskovy kompót so smotanou nieeee. Vôbec mi to k sebe nepasuje a je to na po💩
Ja by som tie hrušky zmiešala so škoricou a cukrom a poliala karamelom.
akékoľvek ovocie na aké máš chuť