Smotana bez stabilizátorov

23. aug 2022

Zienky, vyslaha sa mi smotana bez stabilizatorov na pevnu slahacku a nespadne po chvili? Je to 33% smetana Moravia bez stabilizatirov. Mate skusenosti? Dakujem

klarissa25
23. aug 2022

V živote som nedávala nič do smotany keď som ju slahala...

autor
23. aug 2022

ja do nej nic pridavat nechcem, na krabicke je napisane bez stabilizatorov, preto sa bojim, ci po chvili nepadne

lienocka2808
23. aug 2022

ale to nie su stabilizatory tuhosti, ale stabilizatory chuti, co sa tam pridavaju 🙂. Kedze ma smotana 33percent tak by sa mala vyslahat bez problemov, a bez problemov aj vydrzat

lasona
23. aug 2022

Aby smotana dlhšie vydržala tak musíš vedieť ako ju správne šľahať. Musí byť vychladena, takisto aj dóza v ktorej budeš šľahať, a postupne na najmenších otáčkach začať, pretože musí nabrat vzduch.samozrejme nie dlho, aby si neurobila maslo z toho.

autor
24. aug 2022

dakujem

anicka176
24. aug 2022

Keď bude dobre zachladená vyšľahá sa, ale s 31% po mojich skúsenostiach by som neriskovala, často je riedka, najviac sa mi osvedčila Kunin 40%