Zienky, vyslaha sa mi smotana bez stabilizatorov na pevnu slahacku a nespadne po chvili? Je to 33% smetana Moravia bez stabilizatirov. Mate skusenosti? Dakujem
ja do nej nic pridavat nechcem, na krabicke je napisane bez stabilizatorov, preto sa bojim, ci po chvili nepadne
ale to nie su stabilizatory tuhosti, ale stabilizatory chuti, co sa tam pridavaju 🙂. Kedze ma smotana 33percent tak by sa mala vyslahat bez problemov, a bez problemov aj vydrzat
Aby smotana dlhšie vydržala tak musíš vedieť ako ju správne šľahať. Musí byť vychladena, takisto aj dóza v ktorej budeš šľahať, a postupne na najmenších otáčkach začať, pretože musí nabrat vzduch.samozrejme nie dlho, aby si neurobila maslo z toho.
dakujem
Keď bude dobre zachladená vyšľahá sa, ale s 31% po mojich skúsenostiach by som neriskovala, často je riedka, najviac sa mi osvedčila Kunin 40%
V živote som nedávala nič do smotany keď som ju slahala...