Smoothie v tehotenstve

steffi50
13. máj 2018

Mate niektora skusenost so smoothie na zaciatku tehotenstva, nakolko ja jem celkovo malo ovocia a zeleniny, mozno by bolo smoothie vhodne, ake mate skusenosti ?

obsadenemeno
13. máj 2018

@steffi50 smoothie je vhodne stale. Hlavne ak si ho vyrobis sama, cize vies, co v nom je. Preco by nemalo byt vhodne v tehotenstve?

alobalka
13. máj 2018

@steffi50 ja si tiež myslím, že je vhodné. Akurát treba sledovať, čo v ňom je, lebo môžeš kaloricky prestrelit. No a potom zvážiť nevoľnosti. A dať si doň, čo ti vyhovuje. Ale ja som asi skôr za ovocie a zeleninu v klasickej forme: )

zuzadula
14. máj 2018

@steffi50 určite sú dobrou formou na dopĺňanie vitamínov a nielen v tehu. len treba vyberať z čoho sú, odkiaľ je ovocie. Ak chýba železo, zaraď napr. červenú repu, bobuľové ovocie, žihľavu. Ak magnézium - banány. Na žalúdočné problémy malinký kúsok zázvoru. Na vyprázdňovanie ľanové semienka.. atď. treba ich striedať.

gabci_gabca
14. máj 2018

Prečo by nemalo byť dobré? Veď je to to isté ako keby si jedla ovocie alebo zeleninu len tak, to je dosť divná otázka

tinaslukaskom
16. máj 2018

Ale pozor 🙂 samozrejme ze je dobre ale treba na pomaly, pises ze jedavas malo ovocia a zeleniny, takze ked si zacnes robievat smoothie moze ti byt tazko a moze ta prehanat. Telo dostane sok z tolkych vitaminov 🙂 (mam to odskusane na sebe) 🙂