Ahojte,v kuchyni mam 23supnov a nechala somtam slepaciu polievku azdoteraz od vecera osmej hodiny-zabudlasom odlozit,lensomvybralaz nej zeleninu a maso.To som daladochladnicky.Nemam pocit,zebysmrdelacichutila kyslo...Jedli by ste este?
Ak po zohriati nebude nakysla, tak ano. Na slepacej sa zvykne spravit aj taka mala pena, take bublinky po ohriati, ked uz nie je dobra.
Ja som dosť benevolentná pokiaľ ide o rôzne dátumy spotreby a podobne. Ale pri polievke skladovanej pol dňa v teple by som sa bála baktérií a radšej ju vyliala.
ja po dovareni nechavam vychladnut v kuchyni a do rana jej nic nie je. Ak je to uz len cisto vyvar, bez zeleniny a masa, nic sa tomu nestane, ale samozrejme ju ochutnaj.
Ja by som uz take jedlo nejedla...je to dlho v takom teple
vyhodila by som to, hodnota pár eur, práca skoro nijaká, očistíš zeleninu, varí sa sama, urob druhú, alebo inú, ale určite by som ju nejedla
Ja polievky bežne nechávam od obeda až do večera na teple a nikdy nikdy som nemala tráviace ťažkosti ani moja rodina. Ono zas netreba byt chulostivy lebo si háklivosťou koledujete o problémy a pripadne alergie
@katulienkax od obeda do večera, nie od večera od 20,00 do druhého dňa do 15,00 hodiny, porovnaj si počet hodín
Ja by som ju nechala zovrieť či speni. A plus teda by som ju riadne ovonala a ochutnala trošku.
Ale teda je do dosť hodín mimo chladu no