Robila som zákusok na ktorý šla navrch šľahačka, kúpila som ešte hustejšiu smotanu na slahanie ako obvykle ( Kunín), slaham ale vôbec nehustla, stále len do určitej hustoty
Ja som to aj tak dala navrch dúfajúc ze v chladničke zhustne 😃cca od 14tej to tam je ale nevyzerá ze by zhustla :(
Nechápem prečo to nešo zhustnut inokedy hocijakú smotanu na slahanie vyslahan hoci aj ponornym mixerom a toto som robila metlickou elektrickou a nič
Ja síce neviem veľmi poradiť, ale čo sa mne osvedčilo je Creme Ole. To pridávam do šľahačky, alebo napr som robila Kysla smotana, mascarpone, Vanil cukor a creme Ole a parádna plnka. Ale prášku len trochu dávam, nie celé balenie. Ale ako opraviť tvoju šľahačku, to netuším..
Bola ta slahacka dobre vychladena. Kuninska 40% slahacka mi zakazdym krasne stuhne
Vychladila si ju?
Ja som minule takto 6vyhodila. Rôzne značky to boli.
kúp si stužovač do šľahačky... stuhne rýchlo a drží...
@viestta hej priamo z chladničky nechápem to ešte sa mi to nestalo
ja mavam problem vyslahat slahacku, ked je uz starsieho data.. bola cerstva?
inak ak slahacku poriadne nevyslahas, tak danim do chladnicky nezhustne.. skor naopak.. aj dobre vyslahana slahacka sa casom 'topi', ked dlhsie stoji
Stalo sa mi to, zvyknem pouzivat “smetafix” taky stuzovac do slahacky, chut ostane stale rovnaka len tu slahacku spevni. Zial ani ta smotana uz nie je co byvala 😀 minule sa mi zacala roztekat na kolaci (ked som nedala smetafix)
Nechápem,Kunín je fakt výborná.
Slahacka musi byt vychladena, inak nestuhne
Koľko bola percentná? No mala si jednoducho len slahat kým nebude tuhá