Ahojte mamicky. Niesom tu dlho, tak neviem ci uz tu tato tema bola, ale poradte mi co vsetko sa da uvarit zo sladkeho zemiaku pre mojho 9 mesacneho drobca. Dakujem.
no my sme malej z toho robili normalnu kasu 🙂 nasla som aj stranku s roznymi sposobmi pripravy 🙂 http://www.receptyonline.cz/vite-co-jsou-bataty...
uz podla mna moze bataty aj s maskom, aj dusene, pecene... 🙂
http://www.healthyveganrecipes.net/video/vegan-...
myslim ze aj tento recept mohla, teda poliečvocku, samozrejme bez tych korenin 😉 😉
@kattka5 akus aj maslovu tekvicu, alebo tekvicu na pecenie, normalne nastruhas, uvaris, a podusis, ja davam kvapku olivveho olej, alebo masla, a po uvareni trosku kyslej smotany, moj sa za tym ide zabit, 😉 zemiak bud na kocky, to si napichuje sam vidlickou, alebo ako kasu, klasicku, ako prilohu k privarkom, 😉
@zigzag hehe tekvicu (na pecenie, hokaido) robime aj my.. ja ju sice rovno rozkrojenu neosupanu hodim do rury upiect, ale mala ju zje aj celu... 🙂)) aj ako desiatu alebo olovrant... aj so zemiacikmi a maskom 🙂)) z bielej a maslovej robim polievocku alebo ako ty pises, alebo privarok bez mlieka 🙂
@simca06022011 no a hokaido ako chuti? ja zatial iba maslovu som robila a tu na pecenie,, hokaido mi neako cuzokrajne znela, neskusala som mu to este davat, my skor dusime, pecene este velmi nedavam, moj ma 17 mesiacov 🙂 moj lubi aj ku pohanke, aj ku fazulkovemu privarku, ale moj polievky nechce neako, vsetko iba rozbabre a je hladny, musi byt hustejsie
@zigzag rovnako ako na pecenie chuti :P moja krpana uz papa pecene davno, masko aj kura aj zeleninu, sice maso vacsinov v sackoch peciem (nechce sa mi cistit ruru:P )... huste polievky jej robim... vyzera to skoro ako kasa,len uz jej to davno nemixujem.. ale teraz posledne 2 tyzdne iba sama mi chce jest 🙂 takze sa krmi sama...
@simca06022011 aj moj sa uz niekdy nakrmi sam, ale niekedy to chce este asistenciu z mojej strany 🙂 my sme zacali s pohankou a sosovocou, a malo uspech, pohanku miluje, aj vajicka lubi, a s maskom pomenej, neako neverim kupovanemu, po tom vsetkom co v telke bolo, tak ked sa mi podari zohnat domace, tak to mu dam,,,, ale zacali sme strkoviny, a cervena sosovoca nahradi bielkoviny z maska uplne, takze aspon o starost menej, nebudem nahanat muza uz tak casto, nech zhana sliepku alebo zajaca 😀
@zigzag no my sme nakupili aj zajace domace 🙂 morcacinu kupujeme v bille z madarska, a kuracie maso z hyza.. ja som spokojna a nebojim sa 🙂)) strukoviny aj my vela papame.. a mame aj knizku od Bukovskeho a tam je milion dobrych receptov.. ale myslim ze 17 mesacne dieta uz vacsinu veci moze jest s kludom 🙂
@simca06022011 ano uz je to jednoduche, fakt uz to nie je mrkva a zemiak dookola ako zo zaciatku :D sice to nebolo zlozite, ale mne to pride jednoduhsie teraz , take menej nudne 😠
Dakujem Vam krasne za napady. Velmi ste mi pomohli 🙂 Akurat ze to papanie musim stale roztlacat lebo este stale nemame zubky :( A to mame 9a pol mesiaca :(
@kattka5 sladky zemiak mozes varit prakticky s akoukolvek zeleninou. pomackat a papat. zacala by osm v kombinacii s mrkvou. kedze po uvareni obaja chutia sladko, maju to deti vacsinou rady.