Sladkosti z obchodu vhodné pre deti.

anjika44
18. dec 2019

Ktoré sladkosti, predávané v obchode, sú najvhodnejšie pre deti a najmenej škodliné? O brumíku som čítala nelichotivé informácie, o Milch schitte tak isto, iné napolitánky nekomentujem. Čo také marina kekse, bebe kekse a špaldové piškoty? Musli sú tiež plné cukru.
Čo napríklad také biotyčinky alebo chrumky z bioobchodu alebo ovocné kapsičky? Ečka sú všade, ale kde ich je najmenej? Občas aj
upečiem keksíky, ale keď dám špaldovú múku, ktorá je zdravšia, tak ich nechce.

adelia021
18. dec 2019

Tak najlepšie sú myslím doma urobené/ upečené. Ale sladké celkovo treba s mierou, najlepšie čo najmenej, zubné kazy sa vytvoria napr.aj po jedení sušeného ovocia. Ja kupujem mliečny rez, ten je vraj celkom ok, sem tam želé cukríky menej sladené, prip.z dm, ale tie sú drahšie.. špaldové piškóty, ovsené sušienky, chrumky dinosaury..

lindusss2016
18. dec 2019

@adelia021 prepac, ale zele cukriky je snad ten najvacsi h.oj, co mozes dietstu dat 😳 a zubne kazy zas tak od sladkosti nezavisia...

lindusss2016
18. dec 2019

@anjika44 zdravsia varianta su napr.raw tycinky, popripade take tie oriesky a semiacka v mede, ja teda davam aj susene ovocie, alebo kvalitna cokolada (nie milka a spol) Skus si pomixovat ovsene vlocky a upec z toho, ved spladova muka nie je jedina.

deedol
18. dec 2019

ja davam malemu take tie ryzove chlebiky s ovocnou prichutou, ked uz teda nieco "musim"... taketo nieco: https://www.mojadm.sk/dmbio-ryzove-oblatky-jabl.... aj hipp byvaju. este piskoty su podla mna ako tak ok (aspon v tom, ze neobsahuju stuzene tuky, aj ked je v nich vela cukru)
moj maly vsak ma este len 1,5r, on nevie, ze existuju aj ine veci 🙂

saskia_98
18. dec 2019

Ja davam aj brumika, aj marinu keksy aj kinder rez a vlastne to, čo mi pride pod ruku. Preboha šak to neje denno denne aby mu to ubližilo a z jedneho brumika sa dietatu nic nestane... 🤦🏻

kristina2412
19. dec 2019

@anjika44 ja kupujem sušienky od českého výrobcu pekáreň Zemanka,majú vela druhov, sladené rôznymi sirupmi,ryzovym, javorovým, prípadne jablkom.

bellovag
19. dec 2019

Ja mam 3 a 5 ročné a sú naučený za obedom kocku korkej čokolády Lindt 72%, okrem toho doma sušené jablká, slivky, z kúpnych piškoty špaldové, celozrnné, a ryžové chlebíky poliate horkou čokoládou, ovocné tyčinky z Dm, také s tou tenkou oplátkou, často im kupujem čerstvo odšťavené šťavy a veľa doma pečiem, kadejaké bábovky, mufiny, perníky...

selest
19. dec 2019

Kupujem keksiky hame, v lidli bio zo spaldovej muky. Ale davam len kusok sem tam. Este ma cas na sladkosti

ninah1486
23. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja kupujem malému kapsičky a chrumky od sunaru

heln
23. mar 2022

@anjika44 nepises vek deti na ake sa pytas. ja normalne detom kupujem sladkosti, orion, sedita, aj brumika kupim, bebe keksy, z jednej sladkosti denne sa naozaj neotravia, co nekupujem su lacne diskontne keksy niekde z polska, cokolady ktore nie su z cokolady a co je pre mna neakceptovatelne su cukriky a zubny kaz na palicke (lizatko).

squ1rrel
23. mar 2022

Doma urobeny popcorn.
Doma urobena zmrzlina (zamrazene popucene ovocie)

beahavala
24. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

snažím sa im kupovať zdravé sladkosti