Sladkosti bez mlieka a vajca

mimanr
9. jún 2022

Ahojte, prosim, poznate konkretne vyrobky z obchodov, sladkosti a slane, ktore neobsahuju mlieko a vyrobky z neho a vajce? Velmi by mi to pomohlo.
Dakujem.

maria1310
9. jún 2022

v DM drogerii maju celkom velky vyber - zvyknem kupovat kokosovu tycinku, nieco na sposob disco keksov, kadejake raw tycinky, nutela, cukriky, chrumky...a v kauflande napr. maju velky vyber zmrzlin . Ale neviem co konkretne hladate ...

mimanr
autor
9. jún 2022

@maria1310 cokolvek, najlepsie s fotkou alebo rovno nazvom, aby som to nasla, potrebujem dat dietatu nieco niekedy na chrumnutie alebo k desiate, sladkost ci nieco slane a mlieko, jeho zlozky, ci vajce je takmer vo vsetkom

h2
9. jún 2022

@mimanr Ja som "znovuobjavila" Arizonky, bolo to tiež kvôli potravinovej intolerancii, síce kvôli lepku, ale mlieko, ani vajíčka neobsahujú tiež. Alebo ešte kukuričné chrumky sú všeobecne obľúbené.

sona96
9. jún 2022

Surová dcérka má na yt videá s názvom "Náhodne Vegan" a má niektoré videá aj o sladkostiach. Tam to máš prehľadne opísané, čo to je, kde to zozenies aj ukazuje priamo produkty.

mimanr
autor
9. jún 2022

@maria1310 dakujem

mimanr
autor
9. jún 2022

@sona96 dakujem,pozriem

ninka99865
9. jún 2022

Už aj v lidli majú pár vegan čokolád 🙂

pinaofina
9. jún 2022

@mimanr myslim, ze aj original Oreo su vegan a teda bez mlieka a vajec 😊

danielahamar
9. jún 2022

Ja chodím do bio obchodu nakupovať pre maleho

wikiwiki
10. jún 2022

Fúha ale tieto z DMky nie sú drahšie 🙂 Akože z dlhodobého hľadiska nakupovania 🙂

ladywero
Odpoveď bola odstránená
Zobraz