Ahojte. Robite niekto vianočnú kapustnicu na sladko ? (Kapusta, huby, sušené slivky, smotana)
Ano, ale bez susenych sliviek, kazdy rok :D
Jasne iba takto. Ale teda nepríde mi sladka ani náhodou. Slivky sú tajná ingrediencia vianočnej kapustnice bez nich mi nechuti, dám aj 1 - 2 sušené rajčiny
Smotanu davam aj kyslú aj sladku šľahačkovu
moji svokrovci tak robia. chuti mi. recept nemam.
Ja tak robim, bez smotany, a teda sladka nie je ani nahodou.
Robím,sladká nie je.
Robievam. Dávam bravčové mäso, klobásu, hrozienka, sušené slivky a sušené marhule. Nikdy nedávam huby ani smotanu. A čisto len kapustnica (voda z kyslej kapusty), tých strapcov minimum.
Nahodou ju sladku mám, a to som tam ani cukor nedavala, len tie sušené slivky, ale robim iba do kastrolika takže možno preto je sladká
Ja takú robím, ale namiesto sliviek dávam hrášok. Ale ak nie je kapusta moc kyslá, dávam trochu citrónovej šťavy, aby bola kyslá a nie sladká
A hej asi záleží, aké množstvo robíš.. ak dáš do malého hrnca smotanu bude isto sladšia, ako keď ju ja dám do najväčšieho aký mám 😀😀
Ja robím zo slivkami,hribami ale dochutím ju trošičkou kryšt.cuktru ak je veľmi kyslá a na konci smotana na šľahanie 😇
Robime huby, klobasy, kapusta a slivky, my to mame tak radi. Sliviek davame dost, takze je nasladla
Ano ja,ale bez smotany.
Huby, slivky, bez smotany.
Mne to chuti, tak rozdelim dovarenu kapustnicu a do jednej casti to dam a druhu necham bez.