Ste s nou spokojne? Prosim ktoru mate znacku? Dakujem
Mali sme teplovzdušnu a vrátili sa ku klasickej. Je to proste sto a jeden. Hlavne tam dám aj vyprážaný karfiol rezné či syr... take ako s teplovzdušnej to máš aj s rúry, tam je minimálny rozdiel chuťovo.
@lius vsetko chuti ako z obycajnej rury. Ale my ju vyuzivame, nemusime zapinat a nahrievat ruru a nam to pre tri osoby staci si v tom urobit maso (cigansku) za 15 minut je to hotove.
Ja ju vyuzivam neustale. Zboznujeme(aj manzel dokonca) rezne, hranolky, kolace, muffiny, zapekana zelenina, pecene masko... Ja uz nemozem jedlo pecene na oleji, normalne mi je tazko potom. Aj manzel si odvykol a ine uz nechce.
Len napriklad rezne musis nechat poriadne prepiect, az do hneda. Inak budu chutit struhankovo, na to sa vela ludi stazuje a popritom ich neprepecu poriadne.
Uz by som sa nevzdala tejto fritezy. Ja mam Princess XL
Chcem sa spýtať, či môžem dať do teplovzdušnej fritézy obyčajné silikónové formičky a obyčajnú formu na tortu, ktoré používam do obyčajnej rúry, skúšali ste to niekto. Nechce sa mi kupovať príslušenstvo. Ja mám fritezu philips.
@lius Ahojte žienky, pre tie, ktoré ste majiteľkami TEPLOVZDUŠNEJ FRITÉZY a neviete čo v nej môžete robiť, dávam do pozornosti môj youtubee kanál Môj život s dážďovkami kde mám už spracovaných veľa postupov na recepty do fritézy. Prikladám odkaz na moje najnovšie VIDEO Francúzske zemiaky v TEPLOVZDUŠNEJ FRITÉZE Na kanáli tiež nájdete TEST jednej zo známych fritéz, teda ak uvažujete o kúpe, určite si ho pozrite. A ja vám ĎAKUJEEM
https://www.youtube.com/watch?v=Wt2Bgo6PkTo@cocacola3 Ahojte žienky, pre tie, ktoré ste majiteľkami TEPLOVZDUŠNEJ FRITÉZY a neviete čo v nej môžete robiť, dávam do pozornosti môj youtubee kanál Môj život s dážďovkami kde mám už spracovaných veľa postupov na recepty do fritézy. Prikladám odkaz na moje najnovšie VIDEO Francúzske zemiaky v TEPLOVZDUŠNEJ FRITÉZE Na kanáli tiež nájdete TEST jednej zo známych fritéz, teda ak uvažujete o kúpe, určite si ho pozrite. A ja vám ĎAKUJEEM
https://www.youtube.com/watch?v=Wt2Bgo6PkTo@konvalinka41 ja som ju predala .
@lius mam ju a zapada prachom. 🙈
Pouzivala som ju prvé mesiace a potom sme sa vratili ku klasickej friteze. Neviem, mozno je to o zvyku. My mame Tefal FZ7000 vtedy to bola novinka na trhu mame ju uz asi cca 10? Rokov teraz kukam v googli ze su uz rôzne novinky na trhu .