Uz dlhsiu dobu si chcem kupit ryzovar . Viete mi prosim poradit ktory je dobry ? A hlavne ci to ma zmysel ? Any zase ryza nebola sucha.
Pozerala som ryzovar aj tuppervare.
Mám úplne obyčajný za 30eur tuším, najlepšie investované peniaze. Konečne sa ryža vždy uvari.
My máme Sencor ten najmenší už 3 roky a používam ho stále aspoň raz za týždeň 😄 sestre som kúpila tiež taký istý a je spokojná tiež 😊
Najlepšia vec na svete 👌mame jeden z najlacnejších a úplne stačí používame ho cca 5-6rokov
Mám sencor najmenší za dvacku a som spokojná. Aj syn si v ňom varí sám ryžu. Ja som v tomto veľmi pohodlná - za mňa výborný spotrebič.
Trochu off topic - ale ako to robite, ze sa vam ryza dobre uvari? 😁. Ja som varila ryzu v ryzovare zoparkrat podla navodu a teda nebola vobec uvarena. Tak som ho odlozila a odvtedy lezi niekde na policke...
Ahoj, mam ryzovar z Lidla a aj z tuppervare do mikrovlnky. Ten do mikrovlnky sa mi zda ovela lepsi, ale varim len jasminovu/basmati ryzu
Tiež Sencor, veľký, je nás veľa. Keď sa malý pokazil hneď som išla pre nový a väčší. Kým sa ryža varí sama, porobim si zbytok. U nás navyuzivanejsi malý spotrebič.
Nemam rada zbytocne spotrebice, ale ryzovar mi kupila svokra a je to topka. Ryza je vyborna, za chvilocku hotova a este sa aj udrziava tepla, pokial ho nevypnem. Tiez mam Sencor uz asi 4roky. Ak sa niekedy pokazi, kupim hned druhy.
u nas sa ryza v pohode varila aj v hrnci, len potom zacala priharat dokonca aj v delimane, tak som sa rozhodla tiez pre ryzovar, tam veru neprihori a aby nebola sucha musis dat dostatocne mnozstvo vody, daj o trochu viac vody. inak videla som taky trik, ze ked je velmi mokra ma sa na vrch ryze polozit kus krajec chleba a prikryt a vsiakne to prebytocnu vodu do seba.
Za mňa zbytočná haraburda - skvelú ryžu viem uvariť normálne v hrnci na sporáku za 20min.