Skúsenosti s ryžovarom

5. dec 2021

Uz dlhsiu dobu si chcem kupit ryzovar . Viete mi prosim poradit ktory je dobry ? A hlavne ci to ma zmysel ? Any zase ryza nebola sucha.
Pozerala som ryzovar aj tuppervare.

sissy27
5. dec 2021

Za mňa zbytočná haraburda - skvelú ryžu viem uvariť normálne v hrnci na sporáku za 20min.

lasona
5. dec 2021

Mám úplne obyčajný za 30eur tuším, najlepšie investované peniaze. Konečne sa ryža vždy uvari.

laura164
5. dec 2021

My máme Sencor ten najmenší už 3 roky a používam ho stále aspoň raz za týždeň 😄 sestre som kúpila tiež taký istý a je spokojná tiež 😊

conta22
5. dec 2021

Najlepšia vec na svete 👌mame jeden z najlacnejších a úplne stačí používame ho cca 5-6rokov

pinkgirl
5. dec 2021

Mám sencor najmenší za dvacku a som spokojná. Aj syn si v ňom varí sám ryžu. Ja som v tomto veľmi pohodlná - za mňa výborný spotrebič.

savanna
5. dec 2021

Trochu off topic - ale ako to robite, ze sa vam ryza dobre uvari? 😁. Ja som varila ryzu v ryzovare zoparkrat podla navodu a teda nebola vobec uvarena. Tak som ho odlozila a odvtedy lezi niekde na policke...

pinkgirl
5. dec 2021

@savanna ryžu namočím a preplachnem kým nie je voda číra a potom varím s pomerom vody podľa letáku z ryžovaru. Máme radi Lidl ryžu jazminovu a basmati a aj klasika gulatozrna je fajn.

tana_m
5. dec 2021

Ahoj, mam ryzovar z Lidla a aj z tuppervare do mikrovlnky. Ten do mikrovlnky sa mi zda ovela lepsi, ale varim len jasminovu/basmati ryzu

6mia6
7. dec 2021

Tiež Sencor, veľký, je nás veľa. Keď sa malý pokazil hneď som išla pre nový a väčší. Kým sa ryža varí sama, porobim si zbytok. U nás navyuzivanejsi malý spotrebič.

tessa04
7. dec 2021

Nemam rada zbytocne spotrebice, ale ryzovar mi kupila svokra a je to topka. Ryza je vyborna, za chvilocku hotova a este sa aj udrziava tepla, pokial ho nevypnem. Tiez mam Sencor uz asi 4roky. Ak sa niekedy pokazi, kupim hned druhy.

simonah73
8. dec 2021

u nas sa ryza v pohode varila aj v hrnci, len potom zacala priharat dokonca aj v delimane, tak som sa rozhodla tiez pre ryzovar, tam veru neprihori a aby nebola sucha musis dat dostatocne mnozstvo vody, daj o trochu viac vody. inak videla som taky trik, ze ked je velmi mokra ma sa na vrch ryze polozit kus krajec chleba a prikryt a vsiakne to prebytocnu vodu do seba.