Ahojte, nemáte niekto USB mixer Fit Stream? Zaujímalo by ma čo zvládne zmixovať - ľad, zamrznuté ovocie, oriešky?
https://fitstream.eu/sk/produkt/fitstream/
@janai1 inak sú aj lacnejšie na ali a pri všetkých čo som pozrela píšu výkon do 200W. Čiže mäkké ovocie ok, ale na ľad a oriešky zabudni.
Inak už len keď si vezmem, koľko investovali do reklamy cez influencerov (a že všetko samé zvučné mená - teda určite si nechali dobre zaplatiť), plus cez nich máš 15% zľavu, niečo na tom zarobiť musia, tak sa dostávame na cenu z ali. Ja sa priznám, že tiež som zvažovala do práce, ale mňa takéto masívne kampane dosť odrádzajú no a teraz mi napadlo mrknúť na ali 😂 10€ ma nebude tak bolieť ak nesplní účel, tak možno zvážim 😃
ja som ho teraz objednala pre dceru do školy a až teraz som si prečitala vaše recenzie tak uvažujem či vlastne si preberem balik
Ja som spokojna, za mna funguje dobre a nemam s nim ziaden problem, dokonca starsi syn si velakrat pred treningom namixuje sam nejaky bananovy sejk. Obcas sa mi na zaciatku ovocie zaseklo, ale naucila som sa ho spravne pouzivat a nemam problem ani s tymto, kedze mi to pani z ich infolinky vysvetlila. Takze ja odporucam a do roboty podla mna super, lebo tam som pojedla vacsinou najviac blbosti, kym som sla pre deti do skoly, takto si spravim aspon smoothicko a nemam mega hlad kym obehneme vsetky kruzky.
@hanulik3 presne tak ho používam aj ja a je to pohodička. Pred posilkou zmixujem proteín a banány s mliekom a neni problém. Je pravda, že umývanie je niekedy trochu komplikovanejšie ale inak nemám čo vytknúť. Nestál 100€ aby som od neho očakával zázraky 😄 .
Ahojte, mate ho niektora? Pomixuje to aspon banan kiwi spenat nejake jablko? Dakujem
@ada0207 u mojich deti je NAJ smoothie ked spravim uplne jednoducho:
kokosove mlieko (moze byt aj obyc, ale toto lubime - Alpro alebo hocijake ine rastlinne), dam im tam 1/2 bananu a 1 malu lyzicku kakaa a som najvacsia hrdinka 😊. Davam najprv mlieko a ked uz idem mixovat, trosku si to naklonim, pripadne tym aj pohrkam, nech sa to este lepsie mixne vsetko 🙂
V zásade-nie všetko čo je vycapené na Insta je super 😉 a skús teda zmixovať ten ľad a daj vedieť 😆