Skladovanie čerstvého mäsa a čerstvej zeleniny

20. jún 2024

Prosim o nazor. Je podla vas ok polozenie (skladovanie v chladnicke) cerstvej papriky v sietke na cerstve surove maso zabalene vo folii od masiara - tak ako na foto?

doriiis
20. jún 2024

A čo by sa akože malo stať?

egonsk
20. jún 2024

ta paprika to maso nenakazi, ale to maso pokial bude takto zabalene sa dusit na nespravnej teplote viac hodin, moc to bakterialnemu rozkladu nepomoze...
V chladnicke mas zony s rozdielnou teplotou, nie je dobre to mixovat hala-bala, iked wc to vzdy isti.

viestta
20. jún 2024

Papriku hadam umyvas pred tym ako ju zacnes jest. To maso ak je na spodnej policke chladnicky, tak vydrzi 2 dni.
Ale ja by som tu chladnicku upratala, lebo je tam napchate piate cez deviate

milanemila
20. jún 2024

Zeleninu a o ovocie mam zvlast a ked kupim chladene maso, kt nejdem hned varit, tak ho prelozim do sklenenej dozy, nech nevytecie do chladnicky 🤷🏼‍♀️
Akoze ja si nemyslim, ze ulozenie ake je na fotke je nejako zivotne nebezpecne, ale mna by asi drblo kebyze mam takto v chladnicke nahadzane vsetko piate cez deviate 🙈

lelelienka
20. jún 2024

Nie je to hygienicke, maso sa ma ukladat samostatne, rovnako ako sa s nim ma samostatne manipulovat, krajat na vyhradenej doske a pod., ved to su zakladne hygienicke standardy, nezavisle na tom, ci papriku umyjes alebo nie…🤦‍♀️

autor
21. jún 2024

ano, je jasne, ze problemom je mala chladnicka :( preto je tam vsetko natlacene. Ale v tomto konretnom pripade ide hlavne o to maso a zeleninu.

guudy
21. jún 2024

Maso daj do misky, zatvor a mas po probleme. Takto by som potraviny neskladovala.