Prosim o nazor. Je podla vas ok polozenie (skladovanie v chladnicke) cerstvej papriky v sietke na cerstve surove maso zabalene vo folii od masiara - tak ako na foto?
ta paprika to maso nenakazi, ale to maso pokial bude takto zabalene sa dusit na nespravnej teplote viac hodin, moc to bakterialnemu rozkladu nepomoze...
V chladnicke mas zony s rozdielnou teplotou, nie je dobre to mixovat hala-bala, iked wc to vzdy isti.
Papriku hadam umyvas pred tym ako ju zacnes jest. To maso ak je na spodnej policke chladnicky, tak vydrzi 2 dni.
Ale ja by som tu chladnicku upratala, lebo je tam napchate piate cez deviate
Zeleninu a o ovocie mam zvlast a ked kupim chladene maso, kt nejdem hned varit, tak ho prelozim do sklenenej dozy, nech nevytecie do chladnicky 🤷🏼♀️
Akoze ja si nemyslim, ze ulozenie ake je na fotke je nejako zivotne nebezpecne, ale mna by asi drblo kebyze mam takto v chladnicke nahadzane vsetko piate cez deviate 🙈
Nie je to hygienicke, maso sa ma ukladat samostatne, rovnako ako sa s nim ma samostatne manipulovat, krajat na vyhradenej doske a pod., ved to su zakladne hygienicke standardy, nezavisle na tom, ci papriku umyjes alebo nie…🤦♀️
ano, je jasne, ze problemom je mala chladnicka :( preto je tam vsetko natlacene. Ale v tomto konretnom pripade ide hlavne o to maso a zeleninu.
Maso daj do misky, zatvor a mas po probleme. Takto by som potraviny neskladovala.
A čo by sa akože malo stať?