Co varite na silvestrovsku veceru? Po minule roky som robievala studene misy a bud rezne,roladu masovu,rolky,pecene maso. Tento rok sa nejako neviem rozhodnut a chcem pre zmenu nieco ine. Rada by som sa inspirovala vasou vecerou.
My šalát, rezne, pečené mäsko, chlebíčky a slané pečivo a rozhodne nesmie chýbať fajná kapustnica varená vonku v kotlíku 😋
@hazelgracegus my často robíme také pizzove slimáky z lístkového cesta alebo juhoslovanske slané kolaciky. Na internete nájdeš veľa inšpirácií na slané z lístkové cesta
@hazelgracegus tie juhoslovanske koláče sú vynikajúce. A tie pizza slimáky tiež, ako plnku môžeš použiť čokoľvek. A ešte ma napadli vegetky, tie sú tiež fajn
Nič, robievame Raclette.
My budeme mat fazuľovu polievku, bravčové rezne kaša, jednohubky, chlebíčky a spravím asi misu zeleninovú...
@hazelgracegus také trojuholnicky. Vážne? To ma mrzí, my ich máme vždy ako pena.
Ja som zacal robil bavorske koleno (najprv uvaris a pozom opekas) je to taky dlhsi proces varenia a take tesenie na vysledok 🙂 lepsie ako len sediet a cumet do tv 🙂 …
Ja by som chcela urobiť mäsovú roladu, nejaké tie jednohubky: mozzarellove jednohubky, syrové špízy na studeno- minimalne 3 druhy syra na sparadle, plnené vajíčka a parky v slanine.. chcela som ešte urobiť sampinony v slanine so syrom zapečené v rúre ale to by už bolo priveľa 😁 a dezert čokoládovú penu.. to je zatiaľ všetko, ale zase na druhej strane nemôžem robiť veľa lebo budeme len 2 😀
@hazelgracegus ja robim tento rok kanapky,jednoduche,rychle a lahko nadekorujes tym,co mate radi. Okrem toho robievam rozne pomazanky a tie natriem na rozky alebo bagetky nakrajane na kolieska
Na Silvestra varíme kapustnicu s udeným kolenom a klobásou. Druhé jedlo mávame bryndzové halušky s grilovanou krkovičkou. Spravime pár jednohubiek a chlebíkov s nátierkami a šampanské na prípitok... Deti si pochvaľujú 🙂
My vzdy nejaky salat, chlebicky, ale uz som robila aj borsc a kazdy chvalil. Kazdopadne to zavisi aj od toho ci sa viac pije, alebo sa silvestruje len tak doma, potom nieco lahsie by som dala.