Ste s nimi spokojne? Uvazujem nad kupou este som ich nemala. Predpokladam ze standarne ich treba tiez vymastit a vysypat trosku mukou? napr ked peciem babovku. Pripadne od akej znacky sa oplati kupit? Tescoma? Dik za skusenosti 🙂👍
Ja mam, ale niekedy citim ten silikonovy "smrad", pri peceni a niekedy aj v tom jedle. Ale zase mne vadia aj parfemovane tabletky do umyvacky 😉
Vymastovat netreba, staci vyplachnut studenou vodou pred naplnenim.
Pracuje sa s nimi celkom dobre. Akuraz vacsie formy treba dat na mriezku PRED naplnenim cestom, lebo potom sa to zle prenasa take mlandrave 😀
Tescoma je fajn 😉
Aj ja som, dostala som ju ako darcek a teda podarila sa aj babovecka 🙂
Za mna spokojnost objednala som z alina formu na babovku lahko sa umyva ziadny zapach mam ju uz 2 roky
Ked robim muffiny, nerobim s formami absolutne nic. Normalne suche naplnim. Ked robim babovku, vtedy vymazem a vysypem. Ale veru mozno vyskusam aj bez toho.. Muffiny, babovky v tom robim roky - mam od Tescomy, ine by som nepouzila. Nic nie je citit, manipulacia aj vyklopenie v poriadku. Len ked nalejes cesto do babovkovej formy chytis dvomi rukami, nie jednou ako plechovu. To je vsetko. Nedam na tie formy dopustit, ziadne priliepanie muffinov o papier a podobne.
@bashee je to fajn, na niektore veci je urcite lepsie kovove, plastove, ale ked nerobis nieco zlozitejsie tak je to asi to najlepsie, lahko umyjes 😃 ano, z tescomy je vacsina veci “lepsich” aj ked za drahsie..