Ahojte môžem urobiť segedín z falošnej sviečkovej ale z morcacieho masa? Dá sa to chuti to inak ?
Ďakujem Vám
môžeš aj zo sviečkovej, len po finančnej stránke nič moc...😉
ja robim kuraci ...
mnam to bude fajnota
Na segedin sa mi najviac osvedcilo bravcove plece.Moj muz by to nikdy nejedol z uplne sucheho masa a ani mne tak priznam sa segedin nechuti a plece sa ukazalo ako najlepsia kombinacia maska a aj trosinku mastnejsieho.
@lenica11 ja segedin nerobím lebo priateľ to nemá rád tak chodím vždy k mame. Raz spravila z morcacieho mäsa a nikto na to neprišiel. Až neskôr sa priznala 😄 Zo sviečkovej by som nerobila. To radšej použi na niečo lepšie 🙂
Ja robim aj z kuracieho masa. Je skvely
@lenica11 môžeš urobiť z čoho chces, čo maté radi. Moja mama robí z bôčiku, keďže je tam aj tučné mäso, šťava má úplne inú chuť, za mňa najlepší segedín. Ale svokra zas robí z kuracích pŕs, im chutí taký.