Segedín v tlakovom hrnci

29. okt 2024

Kolko trva uvarit segedín z bravčoveho stehna v tlakáči? Dávate tam aj kapustu odrazu? Čo všetko v tlakovom hrnci varíte? Dnes som robila kuracie soté, nechala som to asi 5-6 minut pod tlakom a je fakt super🤗

viestta
29. okt 2024

Maso podusim asi 20 minut, ked sa da otvorit otvorim, pridam kapustu, natlakujem na zeleninu na 5 minut, odstavim, necham vychladnut, potom ho dokoncim, ale my mame radi kapustu s podstatou, nie rozvarenu na blato

katarinaba
29. okt 2024

Ja varim aj maso aj kapustu zaroven. Nikdy nebola kapusta ako blato. No ja len svoju domacu pouzivam. Varim celkom 25 minut.

la_dolce_vita
29. okt 2024

Robim v tlakaci segedin, najskor maso a potom kapusta. Ale priznavam, ze niekedy to neodhadnem casovo 🙂

3009
29. okt 2024

Ja v tlakom hrnci varím skoro všetko-mäso na šťave, guláš, polievky, segedínsky, sviečkovú, kukuricu a nikdy nemám nič rozvarené. Všetko varím spolu-guláš, segedín, sviečkovú.

1ryba
30. okt 2024

Na cibuli orestujem mäso, pridám všetky koreniny, papriku mletú, potom kapustu podlejem vodou a dusím 30 min.

1ryba
30. okt 2024

V tlakáči varím dusené mäsá na všetky spôsoby, guláš, vývar, fazuľovú polievku, údené koleno, sviečkovú, proste všetko čo by sa za normálnych okolností varilo príliš dlho.

benimnadir
30. okt 2024

Bože dievčatá ja som už asi prepracovaná, otvorila som so záujmom túto tému lebo som prečítala nadpis "sedím v tlakovom hrnci" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

margotka17
30. okt 2024

@benimnadir 👍🫣🫣🫣🫣🫣 daj pozor, nech sa nerozvaris 😉

h2
30. okt 2024

@margotka17 Od rána už musí byť pekne namäkko. 😀