Kolko trva uvarit segedín z bravčoveho stehna v tlakáči? Dávate tam aj kapustu odrazu? Čo všetko v tlakovom hrnci varíte? Dnes som robila kuracie soté, nechala som to asi 5-6 minut pod tlakom a je fakt super🤗
Ja varim aj maso aj kapustu zaroven. Nikdy nebola kapusta ako blato. No ja len svoju domacu pouzivam. Varim celkom 25 minut.
Robim v tlakaci segedin, najskor maso a potom kapusta. Ale priznavam, ze niekedy to neodhadnem casovo 🙂
Ja v tlakom hrnci varím skoro všetko-mäso na šťave, guláš, polievky, segedínsky, sviečkovú, kukuricu a nikdy nemám nič rozvarené. Všetko varím spolu-guláš, segedín, sviečkovú.
Na cibuli orestujem mäso, pridám všetky koreniny, papriku mletú, potom kapustu podlejem vodou a dusím 30 min.
V tlakáči varím dusené mäsá na všetky spôsoby, guláš, vývar, fazuľovú polievku, údené koleno, sviečkovú, proste všetko čo by sa za normálnych okolností varilo príliš dlho.
Bože dievčatá ja som už asi prepracovaná, otvorila som so záujmom túto tému lebo som prečítala nadpis "sedím v tlakovom hrnci" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@benimnadir 👍🫣🫣🫣🫣🫣 daj pozor, nech sa nerozvaris 😉
@margotka17 Od rána už musí byť pekne namäkko. 😀
Maso podusim asi 20 minut, ked sa da otvorit otvorim, pridam kapustu, natlakujem na zeleninu na 5 minut, odstavim, necham vychladnut, potom ho dokoncim, ale my mame radi kapustu s podstatou, nie rozvarenu na blato