Ahojte baby,idem prvykrat robit segedin. Mate nejake tipy,ake korenie tam dat nech je to co najlepsie? Dakujem
To čo píše viesta + dávam ešte bobkový list
Ja ešte po odstavení zo sporáku trochu majoránky.
spenit cibulky rasca ,sol,bobkovy list cesnak cierne korenie
Len tolko? Super dakujem vam
A samozrejme šľahačku nakoniec
kapusta ma vyraznu chut, pokial je dobra ( ei vzdy je ), tak sa podari a netreba nijak extremne dochucovat.
raz sa mi stalo, ze som si nevsimla a dala som do hrnca kapustu, ktora strasne smrdela. nebola ok, musela som to vsetko vyhodit.
@patka06 ešte k vyššie uvedenému dávam pár guličiek nového korenia a borievky
Ja dávam na konci aj trošku cukru. Je výborný.
Cierne a nove korenie bobkovy list cervena paprika a.trosku drveneho kminu.aj lyzicu cukru my mame radi sladsi.na zaver davam do smotany za lyzicu muky a hned sa aj pekne zahusti.
Svokrovci davaju aj huby.
Bobkový list, kúsok červenej papriky, soľ, korenie, v žiadnom prípade nedávam razcu, ani v kapuste nie je.
Koľko ľudí toľko receptov🙂
My nedávame šľahačku, ale každý si dá do taniera kyslú smotanu.Z korenín dávam iba bobkový list 2-3 ks, červenú papriku ani korenie nedávam.Kapustu vyzmýkam vodu odlozim podľa toho ako chutí kapusta bud pridám ešte kyslej vody, ale trocha cukru.My dávame aj pretlačený cesnak, hríbiky, alebo občas vyvarim údené rebrá a dám tam tie, alebo kúsky dobrej slaninky
cierne korenie a paprika. Rasca je v kapuste takze nic dalsie netreba.