Šampiňónová omáčka

nika11103
23. dec 2024

Ahojte pekný predsviatocny večer , od piatka mám v chladničke šampiónovu omáčku čerstvé ( šampiňóny , šľahačka , struhany syr , soľ , korenie ). Myslite , že zajtra bude ešte jedla ? Ďakujem a krásne sviatky prajem ❤️

pribinak
23. dec 2024

Od piatku? Čo chceš stráviť sviatky sedením na wecku?
Toto by som nebola ochotná jesť už na 2. deň

oblaacik
23. dec 2024

@nika11103 nezjedla by som ani jedlo z predosleho dna, nie to este spred vikendu a uz vobec nie mliecne 🙂 vyhod.

lucia13022023
23. dec 2024

Ee, ideál zjesť v ten deň, niektorí jedia aj na druhy, ale 4 dní po uvarení určite nie.

bielasovicka
23. dec 2024

Už to nejedz

simsalabim
24. dec 2024

Uz nie. Ja sa drzim pravidla +2 dni po uvareni, viac nie.

danica2711
24. dec 2024

určite to nejedz - a nabudúce nedávaj do šampiňónovej omáčky syr, zanikne chuť húb. Buď syrová alebo šampiňónová

yosi
24. dec 2024

@pribinak A čo sa na tom môže tak rýchlo pokaziť? Syr alebo huby?

pribinak
24. dec 2024

@yosi 4 dni? Tam bude už kvasit všetko

yosi
24. dec 2024

@pribinak Nejde o to kedy bola uvarená, ale kedy bola ohrievaná. Kebyže ju každý druhý deň prehreješ, tak môže mať aj rok