dobre ranko, tie ktore robite salkove suhajdy, davate do cokolady (vodneho kupela) obycajne maslo, alebo je nutna CERA ? To maslo sa mi viac paci, len neviem, ci nieco tym nedomrvim
Dakujem 🙂
@sisaaa77 áno, dávam odjakživa maslo, Cera Hera a podobné tuky nepoužívam vôbec. Čiže všade, kde je v recepte Hera alebo Cera, dávam vždy maslo. Spomínaný kokosový olej by som nedávala, bežne ho používam na množstvo jedál, ale chuť bude úplne iná (logicky, maslo a kokosový olej majú predsa úplne inú chuť).
@timka6 ja z klasického, ale môžeš dať aké chceš resp. čo chceš, podľa chuti.
takze ak dam do cokolady miesto cery maslo, bude to mat ten isty ucinok, a a stuhne to, ano ? 🙂
Ano, stuhne to, ale budes ich musiet drzat v chlade a vylozit len tolko, kolko sa naraz zje. Maslo v teple trochu povoli.
@sisaaa77 kokosový olej je skvelý