S ktorým kuchynským robotom ste spokojné?

1lucinka123
21. feb 2022

Ahojte dievčatá potrebujem poradiť s akým kuchynským robotom ste spokojne? Potrebujem s veľkou miskou, aby sa tam dalo dat aj 1kg múky. Takže musí mať aj dobrý výkon aby to vymiesilo. Dakujem

simca06022011
21. feb 2022

Neviem ake su dobre atd. Ale teda mam KitchenAid a uz ked robim chlieb 1kg muky+ voda+kvasok.. tak ono sa to vprace, ale mam pocit ze ho prevalí a doslova ho musim drzat ako sa cely hojda. Ale vpratat sa tam 1kg vprace...

domiiiniii
21. feb 2022

Klarstein Bella Pico 2G sme kupovali teraz babke a je s ním spokojná, 1200W, 5 litrovú misu má

malinovka333
23. feb 2022

@simca06022011 zalezi aj od velkosti.ak mas mali misu 4l tak 1kg cests utiahne tazko.

simca06022011
23. feb 2022

@malinovka333 kitchenaid? ma 5l misu a utiahne kilo muky aj viac.. objemom sa to tam v pohode zmesti samozrejme, kupovali sme to kvoli peceniu chleba, cize ratalo sa s tym ze tam nepojde pol kila muky... Len teda ja neviem ci som vadna, alebo ten moj mixer, ale on cely tancuje 😂 aj ked obycajnu pizzu z 500g muky dam miesit nadskakuje.. a to ten mixer je tazky tak, ze ho ledva ja zdvihnem. Bezne som robila 3 chleby naraz, a vymiesi to, len proste musim cely mixer drzat :D
Ja osobne by som uz do KA kvoli tomu nesla, na to je to velmi draha sranda... neviem ci ho mas 🙂

malinovka333
23. feb 2022

@simca06022011 nemam.mam kenwood ten ma 7kg a misa 6,7 l a stoji pevne na linke aj 2kg ked miesi tuheho cesta,sa cudujem ze ten KA takto lieta, to aj ked na nizkych otackach miesi beha?ja som ho videla u kamosky ona ma malicky ta misa ma nieco cez 4l a tam by sa zle miesilo 1kg cesto,

simca06022011
23. feb 2022

@malinovka333 dostatok miesta tam je v mise, urcite aj na viac, ked robím 3 chleby to su 2kg cesta asi aj... A presne ten moj lieta viac ako sa mi páči, uz pri nízkych otackach, podľa mna s nim ako s kusom nieco nie je ok ked pozeram videa ako varia na yt a inde tam to ziadny nerobi🤷🏻‍♀️. Hlavne celá ta sklopna cast ide dobreze nie odskocit ked miesi. A to.ma cca 12kil asi cely ten stroj. Ak dam kopu cesta a zapneme silnejsie otáčky tak to musi chlap Držať 😂🤦🏻‍♀️