Ahojte dievčatá potrebujem poradiť s akým kuchynským robotom ste spokojne? Potrebujem s veľkou miskou, aby sa tam dalo dat aj 1kg múky. Takže musí mať aj dobrý výkon aby to vymiesilo. Dakujem
Klarstein Bella Pico 2G sme kupovali teraz babke a je s ním spokojná, 1200W, 5 litrovú misu má
@simca06022011 zalezi aj od velkosti.ak mas mali misu 4l tak 1kg cests utiahne tazko.
@malinovka333 kitchenaid? ma 5l misu a utiahne kilo muky aj viac.. objemom sa to tam v pohode zmesti samozrejme, kupovali sme to kvoli peceniu chleba, cize ratalo sa s tym ze tam nepojde pol kila muky... Len teda ja neviem ci som vadna, alebo ten moj mixer, ale on cely tancuje 😂 aj ked obycajnu pizzu z 500g muky dam miesit nadskakuje.. a to ten mixer je tazky tak, ze ho ledva ja zdvihnem. Bezne som robila 3 chleby naraz, a vymiesi to, len proste musim cely mixer drzat :D
Ja osobne by som uz do KA kvoli tomu nesla, na to je to velmi draha sranda... neviem ci ho mas 🙂
@simca06022011 nemam.mam kenwood ten ma 7kg a misa 6,7 l a stoji pevne na linke aj 2kg ked miesi tuheho cesta,sa cudujem ze ten KA takto lieta, to aj ked na nizkych otackach miesi beha?ja som ho videla u kamosky ona ma malicky ta misa ma nieco cez 4l a tam by sa zle miesilo 1kg cesto,
@malinovka333 dostatok miesta tam je v mise, urcite aj na viac, ked robím 3 chleby to su 2kg cesta asi aj... A presne ten moj lieta viac ako sa mi páči, uz pri nízkych otackach, podľa mna s nim ako s kusom nieco nie je ok ked pozeram videa ako varia na yt a inde tam to ziadny nerobi🤷🏻♀️. Hlavne celá ta sklopna cast ide dobreze nie odskocit ked miesi. A to.ma cca 12kil asi cely ten stroj. Ak dam kopu cesta a zapneme silnejsie otáčky tak to musi chlap Držať 😂🤦🏻♀️
Neviem ake su dobre atd. Ale teda mam KitchenAid a uz ked robim chlieb 1kg muky+ voda+kvasok.. tak ono sa to vprace, ale mam pocit ze ho prevalí a doslova ho musim drzat ako sa cely hojda. Ale vpratat sa tam 1kg vprace...