S čím jete vafle?

kiqusiq
4. apr 2021

Pekný deň 🙂 s čím jesť vafle napr. na raňajky, teda s čím sa to je? Ešte nikdy som to nejedla, resp. len ochutnala raz také obyčajné bez ničoho, už dlhšie na ne pokukujem v obchode, ale neviem s čím. 🙂

lulu0123
4. apr 2021

S dzemom,bobulovym ovocim,nutelou,javorovym sirupom,slahackou

marpel
4. apr 2021

@kiqusiq tie z obchodu sú najlepšie s jahodami, šľahačkou a roztopenou cokoladou. Ale je to skôr dezert než raňajky. 😅

Na raňajky si zvyknem robievat zdravšiu verziu - banánové lievance. Aj viac zasýtili, majú menej kalórii a chutia geniálne. Tie si dávam s bobuľového ovocím (čerstvým/mrazeným) a lupienkami mandlí. Sem tam ešte pridám arasidove maslo alebo grécky jogurt.

jany149
4. apr 2021

U nás doma so šĺahačkou,grankom,roztopenou čokoládou,čučoriedkami

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3009
4. apr 2021

@kiqusiq najlepšie sú si ich doma pripraviť a také chrumkavé poliať javorovým sirupim a k tomu banán, čučoriedky či jahody. Tie z obchodu by som veru nekúpila sú ako špongia.

andreatytler
5. apr 2021

@kiqusiq Ja mam najradsej s jahodovym lekvarom, slahackou a cokoladovym sirupom.

lopka1313
5. apr 2021

Ja si davam sirup alebo stavu, kompotove ovocie a jogurt. Na vrch posypem grankom alebo kokosom 🙂 ale nejedavam ich denne, skor len vynimocne. A okrem toho, na zaciatku, ked ich polejem, tak ich davam na par sekund do mikrovlnky ohriat ;)

simply_aura
14. apr 2021

S džemom a nutellou

zuzikak
18. apr 2021

s dzemom (mozno niekedy plus slahacka) alebo ked je cerstve ovocie tak s jahodami alebo malinami. Alebo cucoriedky. Je to palacinkove cesto, takze detom na desiatu s dzemom.