V azijskom obchodíku ale aj v tescu som našla ryčové alebo sklené rezance. Neviete ako sa to pripravuje, resp. nejaké chutné a lahké recepty? Chcela by som to vyskúšať, ale referenciu nemám žiadnu.
ja ich iba zalejem vriacou vodou, necham postat a pridam k jedlu...vacsinou kuracie na cinsky sposob...
tymto sposobom som videla pripravovat ich aj filipincanky...
aj ja som ich len zaliala vriacou vodou osolenou a potom osmazila na troske oleja...podavala som ich ku kuracej cine a bolo to dobre 🙂 🙂
alenka tak ozaj mňam, len som tam dala krabie tyčinky a bambusové výhonky. vďaka
ja ich varim malemu namiesto ryze. a su mnam. mne chutia ako obycajne slize a aj ich tak pripravujem. 😉
ja ich robim ked robim cinu.vo voku si oprazime maso zeleninu a pridam suche rezance tie opekamim a stavou s ostatnych surovin zmaknu a su vynikajuce.
ahoj prave som ich robila tento tyzden neviem ci chces aj ako ich uvarit ale radsej napisem aj to, na 10 minut namocis rezance do vlaznej vody potom scedis a vlozis do vriacej vody na dalsie 4 minuty a zlejes voda ta vriaca musi byt osolena 🙂
na panvicu som si dala troska olivoveho oleja, cibulku najemno nasekanu a krevetky osmahla potom som dala sacik mrazenej zeleniny dochutila sojovou omackou korenim a solou spetka cervenej sladkej papriky a spolu podusila aby bola zelenina makucka potom som tam supla cestoviny a dobre premiesala a sup na tanieriky bolo to velmi dobre 😝
da sa aj s tofu takto a vlastne so vsetkym moznym je to ozaj jednoduche jedlo a chutne a myslim ze ked na olivovom oleji robene neni to ani velmi kaloricke 😉