Ahojte, viete mi poradiť rýchly lacný recept, ktorý jedia aj vaše polovičky?
@h2 Slané, je masozravec, ale zje aj bez mäsa
Hrachová kaša so syrovou sekanou. Ale ja to veru nezjem. Alebo zemiakové šúlance, buď nasladko alebo s údeným mäsom a kyslou kapustou. To tiež zje iba muž, ja nie.
Môj zje všetko. Vajcove halušky, bryndzové halušky,grilovaný hermelin alebo ostiepok a opekané zemiaky, kurací perkelt s haluškami, pečienka s ryžou alebo tarhonou, zapekané cestoviny, cestoviny s omáčkou, kurací reznik s kašou, špagety s mletým mäsom.... To ma teraz tak narýchlo napadlo najrýchlejšie jedlá čo robievam 😃
Rýchle, mäsové a u chlapov obľúbené: cigánska z bravčovej krkovičky s opečenou cibuľou horčicou a kyslou uhorkou v žemli. Alebo steaky z panenky, omáčku urobíš narýchlo z výpeku, k tomu napríklad ryža, alebo hranolky do rúry. V oboch prípadoch za cca pol hoďky na stole.
Ahá, teraz pozerám, že si chcela lacný recept, tak panenku škrtám.
Tak potom granadír. Ak chceš mäsové, tak s nakrájaným párkom.
Alebo zemiakový paprikáš ("slepý" guláš) s klobásou.
podla ceny neviem ale rychlovky granadir, cestoviny s tvarohom a slaninou, smotanou, cestoviny s cimkolvek. Rizotá. Rozne, staci aj trochu masa, kludne ak ostane z obeda predosleho nieco, nakrajam orestujem pridam vsetko a bude rizoto. Podla mna aj kotol gulasu sa oplati :DDD segedin, zapekana zelenina s mletym masom, francuzke zemiaky...
Nejake minutky-kuracie,alebo panenku ci kare..
Opecene na bylinkovom masle,s ryzou ci hranolkami..
Hlavkovy salat a mnam
Do pol hodiny obedujete
Leco, vela vela klobasy ma rad, ale zje aj ked jej tam je menej.
vajcia ;D
ženy, máte to super... môj nezje cibuľu, zeleninu, prívarky, strukoviny ☹
@la_dolce_vita radsej napis co je😁
@0silvia0 no veru.. dobrý chlap je to, ale v jedle príšerný..
??? Slané? Sladké? Mäso? Zelenina? Aspoň nejakú indíciu treba dať!