Prosím poraďte mi nejaké rychle jedlo , som chorá nemôžem stat 3 hodiny v kuchyni ale niečo uvariť musím , aké jedla poznáte do 30min ?🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pečené kura alebo len prsia na prírodno sú hneď a k tomu ryža, losos, cestoviny s tvarohom 🤷
Granadir z jedneho hrnca, zapečený syr, halušky s čimkolvek , cestoviny na rozne sposoby
ja vzdy varim max 1,5h aj to je nejaka omačka alebo maso čo dhsie trva
Cestoviny na vsetky mozne sposoby. A postav vyvar, pre chorych je to liek 😉
do 30min cestoviny.
Cestoviny s omáčkou z pečenej zeleniny, alebo na akýkoľvek iný spôsob, najrýchlejšie budeš mať opečené tofu a bazalkove pesto, alebo pečene kura, kuracie prsia na prirodno s ryžou, rezne z rúry, halušky, ryžové rezance s kuracím…. Takmer všetko s kuracim je do 30 min. Ešte ma napáda zapecene zemiaky s mäsom a brokolicou, ryba opečená, hovädzí steak, vyprážaný syr. Zabila by som sa keby mám variť bežne dlhšie ako 30 minút.
Spagety. rezance s tvarohom. Peceny losos + dusena zelenina z mrazaku. Objednat pizzu.
Polotovar z mrazáku, keď to má byť do 10 min.
Cestoviny s tuniakom, syrom, tvarohom....
Prsia na gril a ryzu/ tarhonu do ryzovaru. Polievka vyvar. Pecene kura s ryzou … nejake cestoviny
Cestoviny a všetko čo vieš nahádzať do pekáča a vybrať až upečené.
Šupnúť kurča so zemiakmi do rúry - upečie sa samo, boloňské špagety.
@zuzap33 👍👍👍
Losos sup na panvicu a ryzu ci quinoa priloha, salat.
Hustu polievku z cervenej sosovice, cesnak trochu mrkvy, bataty mixnes a hotovo.
Kuracie steaky a pyre z mrazeneho hrasku.
Akekolvek rizoto ci s kuracim mäsom ci strukovinou ci s krevetami.
Granadir s troskou slaninky a velky zeleninovy salat.
Cestovinovy salat s mozzarelou, sosovicovy privarok s volskym okom.
Sosocicove fasirky a pecene zemiaky.
Nikdy nic nezahustujem mukou. Pouzivam len rastl. smotany.
Varim denne a cez tyzden a vsetko vsetko do hodiny.
Vela..Inac zvycanne sama pri detoch ani nevarim. :D Farisky masove i zeleninove a k tomu zemiaky (kludne hodit do rury), Salat a hranka k tomu,rozne polievky (strukoviny alebo maso do nich a su syte), maso v rure..cestoviny s roznymi omackami,ryza na rozne sposoby,kuskus s niecim, nejaka bublanina,muffins,aj na slano muffiny..
Kuracia prsia na pive