Rýchlovky pre dieťa

6. aug 2021

Ahojte, som tehotna a mam velke nevolnosti. Zaroven sa staram uz o starsiu 3r dcerku.
Poradte prosim co ste zvladali varit detom, ked vam bolo velmi zle? Nejake rychlovky, ale nie hranolky s kecupom. Nieco vhodne, dakujem 🙂

mogaa
6. aug 2021

ty poznáš svoje dieťa a len vieš čo má rado....my ti tu môžeme radiť polievky, prívarky, cestoviny - čokolvek, ale len ty vieš či to tvoje dieťa aj zje....

autor
6. aug 2021

@mogaa
Mojmu dietatu varim ja, nedavam jej na vyber, takze v pohode hocico

janci05
6. aug 2021

Kremova brokolicova alebo hraskova polievka. Cestoviny so syrovou omackou, bolonskou, granadir, kuraci perkelt, tarhonove rizoto..

deti95060810
6. aug 2021

na nete si otvor najbližšiu MŠ v tvojom okolí....vyhľadaj jedálny lístok a máš to z pravej ruky

sense
6. aug 2021

U nás vždy najrýchlejšie... Husté zeleninové polievky a cestoviny so zeleninou alebo šalát a kuracie ci teľacie grilovane

mima172
6. aug 2021

Rychlovky tak do 15-20 min sú u nás halušky so špenátom/lucinou/vajíčkom. Vajíčková polievka, ryba so zeleninou (pripadne zemiakom), palacinky, lievance, dolky, omeleta na milión spôsobov (s hráškom, mixom zeleniny, cibuľkou, špenátom...). Mäsové neporadím, naša z mäsa je len rybu.

elizabet173
6. aug 2021

Kuraci paprikas a halusky, ryza, kuravie maso so zeleninou, pecena ryba, pyre, cestoviny so syrobou omackou - osmazit cibulu, sunku pokrajanu na kocky, platky cesneku, podliat, chvilu podusit, pridat bambino syr, kyslu smotanu, kukuricu, oregano

evkamotka
6. aug 2021

Ryba (filet lososa ci pstruha, kupis bezne v lidli) osmahnes na panvici (ak mate grilovacej, ak nie normalnej). Za par min je ryba spravená (posyp vopred bylinkami) + vareny zemiak

marianarem
6. aug 2021

Tvarohove gulky su rychlovka a daju sa vyborne aj zamrazit do zasoby. Pecienka s ryzou je rychla a tiez cervena sosovica.

gbgb
6. aug 2021

Luskova polievka, zemiakovy privarok s volskym okom, granatir, perkelt, topka su bryndzove halusky (tie mrazene z Lidla), spenatovy pretlak s zemiakmi vajickom, pecene zemiaky s klobasou, ale aj gule mrazene vyvarim

mabenn
6. aug 2021

cestoviny s tvarohom, rezance s lekvarom/makom, bryndzove halusky (bez zemiakov), granadyr, masove jedla su uz na dlhsie, ale napr. paprikas kuraci robim s ryzou, stroganov kuraci, kuracie dusene na zelenine, plus nieco co urobi za teba rura: zapekane cestoviny, "zivanska" - dam zemiaky, cibulu, kuracie na kusky, papriku a zapeciem v alobale na plechu, pecene stehna s ryzou a kompotom

ckatka
6. aug 2021

Nechodí ti do skolky? Mňa väčšinu tehotenstva zachranovalo ze mal teple jedlo v škôlke. Inak keď pre koronu bola škôlka zavretá, keď mi bolo dobre, tak som navarila vždy veľký hrniec polievky a časť som zasterilizovala alebo zamrazila a keď sa mi nechcelo variť len som vybrala. Jedli sme aj 3-4 dni to isté nemám s tým problém. Max sa menila príloha.
Alebo som nahadzala mäso s kadejakou zeleninou do kameninového hrnca a nechala pomaličky piect na nízkej teplote do rána.
Základ je variť viac naraz a vedieť z toho odložiť "nabudúce".
Občas donáška keď bolo najhoršie alebo navaril muž. A kaše. Ovsené pohankove krupicove....je to teple je to zdravé a syte.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
7. aug 2021

sorry, písala som z mobilu