Rýchle večere

msnesquik
Včera o 14:08

Uvitam tipy na rychlu veceru, cez den sa stravujeme v praci a v skolke. Potrebujem nieco rychle 😁 dakujem

ina2405
Včera o 14:11

@msnesquik daj variť cestoviny v jednom hrnci spolu s mrazenou brokolicou. Po uvarení sceď, pridaj maslo a veľa parmezánu. Mňam.

magic08
Včera o 14:16

ja zvyknem spravit tortilu so syrom a vajickom... pripadne mozes tam dat sunku, spenat, co mas doma
oprazim trochu masla na panvici, rozslaham vajicko a dam na panvicu, na to polozim tortilu, po chvilke otočim, a dam nastruhany syr (spenat), zakryjem, kym sa syr nerozpusti a potom uz len prelozim, dam na tanier, zelenina k tomu.

lucia13022023
Včera o 14:49

Tortilly - hocaky spôsob ci už studené alebo zapečené, momentálne sú naše obľúbené s Halloumi syrom
Cestoviny - taktiež studené, teplé...
Pečená zelenina a steak
Zeleninové šaláty
Studené misy - všetko čo máme doma na tanier (Syr, Sunka, chlieb, vajíčko, zelenina)

joesvk
Včera o 17:19

Opečené biele tofu so sójovou omáčkou a k tomu kukus s mrazenou zeleninou .

msnesquik
autor
Včera o 18:33

Dakujem vam ❤️

vikusjk
Včera o 19:31

Ja zvyknem robievat:
Toasty so sunkou, syrom, cimkolvek...
Pizza (z kupeneho cesta, ja mam najradsej z Lidla) obloha lubovolna, 230 st 13 min
Krupica
Minutky z kuracieho masa
Natierky na pecivo a cerstvu zeleninu (ale to si zvycajne namiesam skor, nech sa spoja chute)
Hrianky
A najnovsie som si kupila teplovzdusnu fritezu, v nej je vsetko raz dva hotove

msnesquik
autor
Včera o 21:11

@vikusjk aj ja som si kupila teplovzdusnu prave pred par dnami! 😁 Zatial som tam robila len zemiaky a zeleninu

vikusjk
Včera o 22:52

@msnesquik ono je skveka vec, roky som ju nechcela, ze ved mam klasicku ruru s mnohymi funkciami, ale toto male sikovne je rychlo zohriate a jedlo je fakt chutne. Navyse na male porcie jedal idealne (my sme traja). Ak napr. mame s muzom chut na nieco, co dcera belubi, supnem jej kuracie do skla (mam take male, akurat vojde do kosika) a je to. Spolu s tlakovym hrncim fakt top vybavicka 👌

madielilly
Dnes o 18:40

@msnesquik Ahoj.Tak ja ked chcem rychlu veceru,tak bud spravim chleba vo vajci,alebo topinky.Alebo tiez mam rada,tarhonu s niva syrom.Alebo uvarene zemiaky opeviem na cibulke s cervenou paprikou.Alebo posledne riesenie je "co dala chladnicka".Ale pre taketo pripady mam napríklad zavarene omacky z ktorych ostalalo tak 1-2 porcie.Opeciem mäso na prirodno,alebo uvarim cestovinu.A omacku na panvici iba ohrejem.Uplne a posledne riesenie je vifon,sackova polievka alebo sackove cestoviny.Ale to uz je naozaj ta posledna moznost