Ahojte, chcem urobiť rybie filé, len tak na prirodno bez obalovania.. Ako osolit okorenit, ale chcem sw opýtať či máte nejakú overenú radu ako sa mi nebudú na panvici rozpadávať? Ďakujem krásne
podla mna sa budu rozpadavat tie kocky, tie su totiz lisovane
@limetka69 tak sem tam sa mi to podari aj v celku dopravit na tanier :D
@kp7333 v rure to rada robim tak ze zeleninu mrazenu davam pod to.. zalejem to smotanou s cesnakom a korenim nejakym a upeciem 🙂
file sa rozpadava. jedno obdobie somsi robila tialpiu. predavali to u nas v Jednote. su mrazene, ale je to drahsie. naposledy som ju tam uz nenasla, dufam,, ze este dodaju.
@heltova9 ahoj ja som minule objavila rybie file pre deti bez kosti a bolo vidno rozdiel. Drzalo lepsie a boli jasne vidiet kusky masa. Moj recept na masle s olivovym olejom osmahnut platky cesnaku, tie vybrat, strcit file osolit, ocitronit, troska,rasca, paprika z oboch stran. Potom platky cesnaku navrch file kto chce
Na panvicu ho dávam ešte mrazené a ochutené korením na ryby. Zvyčajne sa nerozpadne
nerozpadne sa, ked sa do neho nebude pichat/stukat, ale niektore typy sa proste po ohriati rozidu aj ked sa opatrne s tym naraba... a na prirodno... maslo, sol, rasca pripadne cesnak.. opiect z jednej, z druhej strany a hotovo.