Rozvoz jedla v Bratislave

lupatko
6. jan 2012

Viete mi poradiť nejakú dobrú reštauráciu v Bratislave, ktorá robí rozvoz? Nemám na mysli nič tipu hamm alebo pizza mizza, ale normálne jedlo,ktoré sa dá telefonicky objednať a prinesú mi ho až domov.. Takže ak máte nejaký dobrý tip, tak sem s ním 😉 Vzhľadom na to, že sa mi momentálne robí pri varení nevoľno, rada ho vyskúšam 🙂

sisaha
6. jan 2012

@lupatko asi neporadim, ale ja som robila to, kedze mi tiez byvalo zle a nemohla som si varit, ze som chodila pod domom, kde bola restika na menu. Doniesla som si obedar, oni mi nalozili, ja som zaplatila a doma som si to zjedla. 🙂

lupatko
autor
6. jan 2012

@sisaha ja to tiež tak riešim, že sa idem niekam najesť a dam si aj niečo zabaliť na večeru, ale v okolí máme len jednu dobrú reštiku a už si tam ani neviem vybrať, keď tam idem..a nie vždy sa mi chce lietať po celej bratislave, tak skúšam takto 🙂 zvyknem si objednávať zo sushimushi.sk fakt tam dobre varia a jedlo donesu vždy teplúčke, len už to mám objedené a sushi teraz nemôžem 😖 a takú chuť mám na to.. som aj niekde čítala,že keď je robené zo zmrazenej ryby tak sa môže, lebo tým zmrazením sa to zničí (takisto ako tepelnou úpravou), ale neviem no 😒

liz_lemon
6. jan 2012

@lupatko ved aj v pizza mizza sa da objednat normalne jedlo, nie iba pizza
http://www.obedovat.sk/bratislava/Kategoria_10_...
osobne by som donaskam velmi neverila, minule si u nas v robote objednalo asi 20 ludi obed, podla stranky na nete, sa vsetci tesili, a ked to jedlo priniesli, tak to bol uplny humus, v polievke boli kosti, rezne polosurove, cestoviny poliate tavenym syrom, proste humus

romaroma
6. jan 2012

mozes si objednat miso a nejake zeleninove maki, mne to zaplatalo chut po rybe 😎

lupatko
autor
6. jan 2012

@liz_lemon veď presne to, že rozvoz pizza mizza je fakt hnus.. Je to sto a jedna, keď si to dá človek priamo tam alebo doniesť. A pritom v reštike pizza mizza varia celkom fajn..ale tá donáška sa fakt nedá jesť......

lupatko
autor
6. jan 2012

@romaroma viem, ale keď ja zeleninu nelúúbim 😀

liz_lemon
6. jan 2012

@lupatko jaj, to som nevedela, ja donasku nevyuzivam, tiez len do restiky tam chodime
a celkovo mam zle skusenosti s donaskou, bud donesu jedlo, ktore sme si neobjednali, alebo ho donesu za 2 hodiny a studene

romaroma
6. jan 2012

😀 to je skoda, dala by som si hoc aj teraz za teba, mnam

lupatko
autor
6. jan 2012

@liz_lemon veď toto.. jediná donáška čo sa mi osvedčila je sushimushi zatiaľ. Odporúčam.. Jedlo donesú vždy okolo 45minút a je naozaj teplé a chutné, polievka býva dokonca horúca. Fakt dobrá japonská kuchyňa. Odporúčam 😉

liz_lemon
6. jan 2012

@lupatko ja som pocula, ze aj tito su dobri http://www.moshimoshi.sk/
osobne som neskusala, ja nie som na azijsku kuchynu 🙂

lupatko
autor
6. jan 2012

@liz_lemon ďakujem za tip 🙂

alenaba
7. jan 2012

ahoj ja som chodila na menu do pizzerie u rebeky, viem že chcú robiť aj rozvoz tak skús si cinknúť či to je už aktuálne, inak menu bola domáca strava polievka a druhé, čo ma prekvapilo najviac tak bryndzové halušky boli poctivo robené žiadne z prášku.