Ahojte idem piecť banánovú roládu a zistila som že nemám papier, dá sa to aj inak? Dakujem
@daniela2505 alebo ako babka robila, utierkou
ja by som to nedala bez papiera na pecenie
Poriadne vymastit plech, vysypat polohrubou mukou, nepresusit cesto. Ked je plach vymasteny a cesto nepresusene, vyklopit na cistu utierku a zarolovat v nej
Poriadne vymastit a vysypat plech, babka tak robila, vtedy bol backpapier rarita zo zapadu
@katica06 utierkou ako?
@malinovka333 ako píše @viestta
@katica06 tak to ano ale ona nema papier.na utierku sa to dava po upeceni. Ja som z tvojho komentu pochopila ze piect s utierkou
@malinovka333 celé generácie piekli bez pap.na pečenie to nie je veda, následne rokovali pomocou utierky
@katica06 ja viem ze sa volakedy mastili plechy a vysypali mukou.ale ona to asi nevie. A dat alobal ved to sa prilepi.ja som videla ze piekli uz aj na novinach. Len rolada sa jej bude davat na vymastenom plechu zle dolu z toho.jedine upiect na opacnej strane plechu a vymastit ho.
@malinovka333 nechápem čo riešiš? Keď autorka príspevku na žiaden komentár nereagovala.
Bez problémov zvládnem upiecť cesto vyklopíť ho a zrolovať pomocou utierky či alobalu. Ten kto nie, nech ide kúpiť papier
@katica06 co si taka podrazdena. Precitaj si koment co si napisala.okrem toho ja roladu nikdy nerolujem donutierky.tak tvoja rada s utierkou je na dve veci.pekny vecer a chod sa ukludnit
@daniela2505 alobalom?