Ahojte prosím o radu . Z chladničky na mna smutne pozerá kare na plátky , mala som plán nakrajat ho na malé kúsky a spravit fajnové rizoto - v chladničke mám v konzerve SAMPIONY a kukuricu . Ja by som dala len SAMPIONY alebo len kukuricu , klasickú ryzu a spravila rizoto . Lenže moj chlap si zmyslel že chce mäso so šampiónmi s kukuricou a s tarhonou prosím pekne . Ja neviem ja si to teda s tarhonou predstaviť neviem . Či mám dať tarhonu ako prílohu a masko spravit ako je teda plátky na tej kukurici a sampinonoch ? Úplne má dostal tou tarhonou 😃 dúfam že má chápete čo som tým chcela povedať . Ďakujem a pekný zvyšok dňa prajem
ja by som spravila tarhoňu osobitne ako prílohu a mäso so zeleninou tiež zvlášť.
Tarhona ako priloha je fajn, bezne ju jedavame, je to mnamka 🙂 Normalne sprav masko s tou zeleninou a tarhonu ako prilohu, pochutite si.
Ak to spravíš také omackove, že tam bude dosť šťavy tak si to viem predstaviť s tarhonou. Ale kukuricu som tam ešte nemala. Iba mäso n sampionoch.
* šampiňóny samozrejme teraz pozerám čo mi to tam prehodilo