Rezne na rôzne spôsoby

30. dec 2023

Ahojte. Na aké spôsoby robíte rezne, chutné a šťavnaté z bravčového kare ? (Aby neboli stále otrepané - v 3obale .. )
Ďakujem za nápady.

nelca84
30. dec 2023

My milujeme "obratene" rezne. Robim ich sice hovadzie, ale urcite by to slo spravit aj z bravcoveho kare.

jeliz59
30. dec 2023

Okrem 3 obal ,v cestíčku klasickom cestíčko zo syrom strúhaným alebo cesnakom,potom cesticko Kfc,cornflakes,rezne prírodné a obrátené rezne.....ak si to myslela takto hádam som ti nedala odpoveď od veci 🤣ak áno sorry🙂

sona96
30. dec 2023

My sme vegetariáni, ale ešte z detstva si pamätám obrátené rezne z rúry. Mamina na vrch ešte naukladala cibuľu, uhorky, vajíčka alebo šampiňóny. To bolo najlepšie jedlo na svete.

autor
30. dec 2023

Obratené rezne to moze byt dobre dakujem za radu 🥰🥰🥰

katica06
30. dec 2023

Mojej obľúbene recepty kde karé nie je suché je bravčové karé ,,harmonika,, plniť môžes syrom, šunkou,slaninou šampiňónmi , ale aj ovocím či zeleninou
a https://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=3&id...

patka06
30. dec 2023

Môj najobľúbenejší je černohorský rezeň

rebrambora
30. dec 2023

Cornflakes miesto struhanky.

t1nusa
30. dec 2023

obrátene rezne alebo marinované v tatárskej s cesnakom a následne obalené v múke

h2
30. dec 2023

Tiež hlasujem za černohorské. Alebo úplne najjednoduchšie: "posoliť" vegetou, obaliť v paprikovej múke a len tak narýchlo opiecť. Takéto sa dajú buď rovno podávať, alebo sa vyberú na tanier, na panvici spravíš z výpeku akúkoľvek omáčku (najradšej robím hubovú smotanovú, alebo len takú cibuľovo-paprikovú šťavu, do toho vrátim to mäso a nechám podusiť.