Relácia Bez servítky. Ktorý recept mi odporúčate?

josie3331
2. sep 2010

Ahojte, samostatnú tému o tejto relácii som nenašla, tak som sa rozhodla ju založiť 😀 Pozerávam to čoraz častejšie a častokrát slintám nad mnohými receptami, ale ešte som nevyskúšala žiaden recept. Vy už hej? Ak áno, tak ktorý by ste mi mohli doporučiť?
Samozrejme, možme tu pokecať čo hovoríte na jednotlivé diely... Napr teraz čo bol Kramár, tak síce to poňal vo veľkom štýle ale moc to o varení z jeho strany nebolo..ale tak je pravda, že takéto morské príšerky v takom množstve a kvalite tam ešte neboli....

majkaa76
3. sep 2010

tiez obcas kuknem "servitku" alebo "ano,sefe!",,,mam rada programy tohto typu,,,sem-tam si ich nahram na disk a v noci kuknem, ked vsetci uz spia,,, 😉 obcas "stiahnem" aj mangela a pozerame spolu,,, vzdy ma tieto programy vedia inspirovat v kuchyni aj co sa tyka stolovania,,, 🙂

kacena78
3. sep 2010

Aj ja si rada pozrem tieto relácie,bavia ma ,niekedy skúšam aj nové recepty,no hlavne obdivujem chlapov kuchárov ,čo dokážu ,niekedy sa teda nechytám ,aj ked si myslím ,že variť viem. 🙂 🙂 🙂

josie3331
autor
3. sep 2010

tak dnes recepty Lenky Kosickej boli na mna moc masove, tazke......ale cokoladova poleva vyzerala velice dobre aj celkovo dezert bol dost dobry

aloacik19
3. sep 2010

tiež takéto relácie si rada pozriem.... 😉 sem tam som už varila,čo ľudia varili v tv a bolo to dobré... 😎

pancake
8. sep 2010

moja sesternica tam bola a povedala ze nikdy viac! museli podpisat zmluvu ze nic nepovedia... ako sa maju spravat.... mimochodom ich nalievali stale alkoholom aj ked x - krat povedala ze nepije a berie silne lieky.....az kym sa nerozplakala...
po natacani tam nechal stab asi 1000 ohorkov z cigariet pohadzanych pred domom co s muzom dalsi tyzden zbierali a este aj cely stab musela krmit cely den. 😝 😝 😝
odvtedy to nepozeram 😎 😎

mikailla
8. sep 2010

Ahojte, ja som uz tiez hladala tuto temu tu na konikovi 😀 mne neusiel este ani jeden diel za cely cas co to vysielaju, ak mi ujde v priamom vysielani pozeram z archivu a uz som si aj dost odkukala, no z receptov som varila asi iba zo 2 🙂 kedze som uz skoro na materksej tak cely den pozeram v TV papriku,neviem ci to poznate,tiez sa tam vari. @pancake nepochopila som,ze preco nemozu nic vravet? akoze pocas toho tyzdna mediam,alebo medzi sebou... ?

pancake
9. sep 2010

@mikailla oni maju v zmluve co mozu a co nesmu urobit pocas toho tyzdna, potom ze minimalne rok nesmu sutazit v ziadnej relacii kde sa vari, ze nesmie rozpravat o tom ako sa natacalo adt.... je toho vela. 😝

josie3331
autor
20. sep 2010

no musim uznat, ze tyzden s kulturistami bol jednoznacne najlepsi aky som videla... hned ten dezert co robil vlado v pondelok som spravila navsteve a moc chutilo...len ja som spravila klasicku slahacku
Dezert: Gaštanové pyré s horúcim ovocím

Ingrediencie:

mrazené ovocie
piškóty
gaštanové pyré
šľahačka
čokoládový toping

Postup:

V mikrovlnke zohrejeme mrazené ovocie / asi na 5 min/. Do pohára vložíme 6 piškót a zalejeme horúcim ovocím. Po vychladnutí pridáme nastrúhané gaštanové pyré asi 100 g na jeden pohár. Dáme stuhnúť do chladničky a pridáme šľahačku a čokoládový toping.

juli71
20. sep 2010

@josie3331 ahoj mi pozerame v tom istom case na prime prostreno a niekedy je to tam lepsie odporucam

lydia22
20. sep 2010

Aj ja to pozeravam,radsej mam casti s obycajnymi ludmi ako s tzv.celebritami,vyskusala som bravcovu panenku podla Anity Soul a mnam mnam!

juli71
20. sep 2010

mne sa tam pacia tie komentare tych manzelov /moderatorov/ po celom dni mi to dobre padne 😀

monkula
20. sep 2010

Tá potetovaná playmate je moja kamarátka 😵 😵 😵 😵

seve_ranka
21. sep 2010

@monkula , symposka 😉 prisla mi z tych zenskych najprirodzenejsia 🙂

monkula
21. sep 2010

@seve_ranka Miška je zlaté dievča.. inak, to tričko čo mala na sebe, mám ten pocit, že to je jej výroba, je to jej štýl kreslenia 😉
v ich tetovacom salóne tetovali mňa aj MM 🙂

juli71
21. sep 2010

@monkula nou coment

monkula
21. sep 2010

@juli71 o čo Ti ide? Posielaš mi IP, ktorým nerozumiem, teraz Ti nerozumiem...

bmmz
5. nov 2010

ja tiez fandim tomuto programu

hiva
28. júl 2011

caute baby....tiez sa mi paci tento program... a raz som sa osmelila a poslala prihlasku....snad asi pred rokom, aebo dvomi....a teraz sa mi ozvali, ci do toho idem alebo nie....co by ste poradili?.... pustili by ste sa do toho?....mate niektora osobnu skusenost?
@pancake vies dat nejake blizsie info o ucasti tvojej sesternice? ....aj cez IP 😉

pancake
28. júl 2011

@hiva najskôr som bola aj ja taká ,,nažhavená,, ze by som si išla zasúťazit ale teraz v ziadnom pripade nie 😝

pancake
28. júl 2011

@hiva bolo toho vela napriklad ze má krasny dvor a oni jej tam fajčili bez opytania sa a všetky špaky na trávnik...pred domom to isté.... ze ich zbierala 3 tyzdne po nich....(po ludoch zo štábu), že štáb drzí a normálne prišli na hotové, ze im musela aj cely den chystať jest atd...

hiva
28. júl 2011

@pancake no to by u mna raz skusili 😀... ako este nie som uplne rozhodnuta, ale zatial sa tomu nebranim... len neviem presne, co ocakavat 🙂...nevies, je tam aj nejake "startovne" co dostanes, alebo proste vsetko hradis zo svojho a iba ked vyhras, tak dostanes 1000-ku?
... a aj to nejak zasadne zle zostrihavali, alebo nejak moc dirigovali ze toto nemozes, hento nie....alebo mas slobodu v tom, co uvaris?

pancake
28. júl 2011

@hiva varit môzes co chces, ale cely stab ti beha od rana do vecera po byte (dome)a je to velky štáb. a kázu ti čo más robit. ale predtym ti daju podpisat papiere a ty si ich dobre neprečítas, alebo aj precitas ale nečakáš čo ,,vypotia,,. a ku vsetkemu stále dávajú alkohol aj ked im dokoliečka opakuješ ze nepijes a berieš silné lieky...proste aby bolo čo natáčat a nakoniec to zostrihaju tak, ze sa ani nespoznáš a to čo povieš je tak nastrihané ze zmení uplne pointu... 😝

hiva
28. júl 2011

@pancake no zatial si ma trosku vyplasila 🙂 .... si to asi necham cele dobre prejst hlavou 🙂....kazdopadne som sa s nimi dohodla najskor az na november....lebo oni chceli natacat uz posledny augustovy tyzden, a ja si teraz nemozem brat na to cely tyzden dovolenku.... takz uvidim, ci sa v novembri este ozvu 😀

ada32
28. júl 2011

pancake takito burani robia zle meno vsetkym. ja by som to do domu nepustila ani za nic.
inak neviem preco im tvoja kamaratka jasne a dorazne nevysvetlila ako sa maju v jej dome spravat.
ked im to nevysvetlil produkcny 🙄 pohadzovat spaky po zahrade je arogancia tazkeho kalibru. ked im to nedochadza samym, treba im to povedat.
ja som to videla len sporadicky, tiez mam rada take programy.
aj som zabudla kto to vyraba.

babika0
17. nov 2011

@pancake a ako ich donutili aby ich museli krmit? to bolo tiez v zmluve? fu a ja som tam prihlasila muza, este sa neozvali.. no si mi nasadila chrobaka do hlavy, ohorky tu fakt netuzim zbierat..