ahojte, tento program pre deti chodí na STV1, sú tam výborné recepty pre deti len ich neviem nikde nájsť, robili tam narp. také keksíky z ovsených vločiek a kokosu, nemáte ich náhodou? ďakujem alebo nejaký iný,
A ten marcipán aj vytvárali?či sa im dobre pracovalo s ním. 😉
ano aj ja som to videla, myslim ze slonikov z toho robili 🙂
aj mi sme dens pozerali a robili tri prasiatka 😀 😀 😀 😀 😀
my to tiež pozerávame a dnes to boli prasiatka, farbenie neukazovali ale inak som si všimla že dávala umelé kvety do vádzy s vodou a potom knim privonala 😀 nám sa páčil diel kde spievali o mačičke 😉 recepty tam robia celkom jednoduché čo sa mi páči a náš malý to zvládne pozerať celé 😉
jej ja som to len z kuchyne jednym okom pozerala a mne sa zdalo ze su to sloniky 😀 😀 😀 pardoon 😅
Baby a kedy to chodí?Moje deti pozerajú na stv len pánov zo semaforu.Ale toto ešte asi nevideli. 😕
chodí to v nedeľu ráno nejak pred deviatou
baby, žiadna to nepozeráte? 😲
ja to poznám 😉
ahojte kočky, moja dcéra zbožňuje maškrtníček (je to jediné pričom obsedí 🙂 ) Neviete mi poradiť kde sa to dá stiahnuť? Neviem to nikde nájsť. PLS!!!
Ahoj banqua, no stiahnuť sa to dá ale len z Antiku a aj to len v ten deň keď to ide, ale ak máš záujem, tak ti môžem poslať na e-mail posledné štyri diely /stiahnuté z Antiku, môj malý to veľmi rád pozerá/.
Ak by ste mali záujem, tak na Facebooku je už vytvorená skupina "Maškrtníček" ktorú založil Tomáš Šebo alias "Krištof" z Maškrtníčka s tým, že si tam budú môcť mamičky a detičky písať, poprípade sa na niečo čo ich zaujíma pýtať, sú tam už aj k zhliadnutiu nejaké fotky.....
Manželia Šebovci z Maškrtníčka vystupujú aj so svojim divadielkom, ktoré nájdete na stránke: http://www.divadlomaskrta.sk/
Ak by ste boli z Košíc alebo blízkeho okolia, tak momentálne robia divadelné predstavenia v OC Casovia : http://www.cassoviaoc.sk/relax/zabava_u_nas/?PH...
A dokonca 30.5.2010 budú na MDD v Prešove v OC MAX.
robili tam tiez zakusok ktory sa volal hokjove pky nievete nan recept nahodov
Ahojte mamičky chcela by som vás poprosiť o recept na zázvorové sušienky od NANY , nemáte niekto recept...? 🙂
dnes robili napr. nepravý marcipán
12 lyžíc práškového cukru
12 lyžíc sójového mlieka
2 lyžice škrobovej múčky
2 lyžičky margarínu
potravinárska farba