Recepty z materského mlieka

syja19
16. dec 2012

Prosim vas neviete poradit nejake recepty od 6. mesiaca z materskeho mlieka...dakujem

xlucia
16. dec 2012

@syja19 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ??? recepty? vsak uvaris vo vode zemiak, rozmixujes a das pripadne trosku MM.

gaby21
16. dec 2012

Puding 😀 😀 😀

evabb35
16. dec 2012

@syja19 do každého hotového príkrmu som dávala materské mlieko /lepšie chutilo/. Postupne som pomer materského mlieka a príkrmu menila až nakoniec dieťa jedlo čistý príkrm bez materského mlieka.

vierkasteffi1
16. dec 2012

ja som pridáva do polievok, do prikrmov 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
balimka
16. dec 2012

@syja19 mne sa nechcelo odsavat, tie recepty mi prisli dost absurdne ... pomaly ze spravim zasmazku a spricnem trochu mlieka do toho, alebo rovno bešamel :D
Aj kasu som robila s vodou a dala potom zapit mliekom.
Jedine ak by fakt nechcelo jest, tak mu tam trosku toho mliecka odstriekat, inak mi to prijde chory napad co pisu aj vo vsekych mamickovskych casopisoch recepty

domak2
16. dec 2012

@syja19 ja som videla na nete aj recept na jogurt 🙂

mirkave
16. dec 2012

Tolko mliecka zas nemam,aby som vyvarala.na chut davam mm do prikrmov

angua27
17. dec 2012

ak máš dostatok MM, tak do všetkých príkrmov, ktoré ponúkaš dávaj. postupne podiel MM znižovať, dieťatko si ľahšie zvykne na nové chute. aj keď Ti príde možno divné, dávať zeleninu, či ovocie s MM, pre dieťa je práve chuť zeleniny, ovocia, mäska divná a chuť MM známa. špeciálne recepty by som nevymýšľala. 😉

evabb35
17. dec 2012

tak viem si predstaviť urobiť z materského mlieka aj tvaroh, ale pravdupovediac nemala som toľko času /,lebo samotné odsávanie mlieka mi zabralo veľmi veľa času /a čo sa z mlieka zvýšilo som dávala do mrazničky.

evabb35
17. dec 2012

keď nad tým teraz z odstupom času rozmýšľam, tak počas prvých mesiacov som mala veľa mlieka, tak vtedy som mohla urobiť z časti mlieka ten tvaroh a dať ho do mrazničky...no neviem, ja som bola vtedy rada, že žijem 😀 😀 😀 a môj jediný cieľ bolo nezaspať po stojačky 😀 😀 😀 a o nejakých špeciálnych receptoch z materského mlieka sa mi nesnívalo, trápilo ma skôr kedy sa mám stihnúť sama najesť a vyspať😀 😀 😀