poradite nejake recepty pre 1r.dieta?mam pocit ze stale varim to iste a solite alebo este nie?
@dankapap Ja trosku prisalam uz od 10m, lebo mala mi slabo papala. Teraz mame rok a varim jej stale zvlast, ale aj tak najviac miluje nase jedlo 😀 Takze vsetky polievky, omacky, privarky, masko, zeleninu a vsetky prilohy (zemiaky, ryzu, cestoviny, knedlu). Zatial som neskusala sladke, ako zemlovku, palacinky, rezance s tvarohom ...., ale uz asi aj to vyskusame. 😉
ja mám 15 mes. dcérku niekedy jeje dávame svoje - to prisálam menej a ke´d papáme moc slané , štiplavé alebo tak tak radšej jej varím osobitne. Soľ dávam, ale iba s mierou.....
Naučila som sa jedlá soliť menej, nedávať žiadnu vegetu, nahrádzať ju zeleninou a iným korením a len minimálne čierne korenie...mám 10m dcérku a dávam jej už aj to, čo navarím ostatným..a staršie deti si na to tiež zvykli
dakujem pekne vsetkym-))) 🙂
1 rocne dieta moze jest vsetko. samozrejme vyprazane mastne mu davat nemusite. a jasne, ze dochucovat. ja viem, ze dnesny "trend" je nesolit, narit na pare a bla bla bla, ale kto by to jedol. normalne mu davajte dusene maso, zemiaky, ryzu, polievky, cestoviny, proste vsetko, co aj normalne vy jete. vynechajte rezne, hranolky. aj ked deti to miluju a niekedy ked si da hranolky, tak mu to neuskodi. vsetko s mierou, aj solenie a dochucovanie.