ja robim obcas takyto - klasicky hrncekovy, akurat pridas pernikove korenie alebo kypriaci prasok do pernika. 2 salky polhr. muky, 1 (alebo menej) salka cukru, 2 vajcia, 1/2 salky oleja, 1/2 salky mlieka, 1 prasok do peciva. ideal je, ked su suroviny izbovej teploty, vsetko zmiesam, dam na vymasteny plech, do vyhriatej rury, cca na 180°C. inak rovnake cesto plus rozne prichute, ovocie davam aj do muffinov.
ja robim obcas takyto - klasicky hrncekovy, akurat pridas pernikove korenie alebo kypriaci prasok do pernika.
2 salky polhr. muky, 1 (alebo menej) salka cukru, 2 vajcia, 1/2 salky oleja, 1/2 salky mlieka, 1 prasok do peciva.
ideal je, ked su suroviny izbovej teploty, vsetko zmiesam, dam na vymasteny plech, do vyhriatej rury, cca na 180°C.
inak rovnake cesto plus rozne prichute, ovocie davam aj do muffinov.