Ahojte , hodte nejake recepty na lievance pre 8 mesacne dieta 😊
Môj zbožňoval a stále má rád banánové lievance, 1 banán 1 vajíčko 2 lyžice špaldovej múky a pečieš ich na lievancovej panvici bez oleja 😊 veľmi vďačný recept
1 banán a 1 vajce
dieta potrebuje olej, ved aj do prikrmov sa pridava hned od zaciatku, neviem preco by sa nemohli na nom opekat lievance.
ale teda ja robim malej ovsene vlocky (alebo muka) vajicko banan, vies rozmixovat do zmesy napriklad aj spenat a hned ma aj davku zelenej zeleniny a spenat necitit vobec.
@rk123 a vajce normálne cele? Bielok nemusi byt až od 1 roka?
@bluecapybara to by som aj ja chcela vedieť🙂
260 g hladkej špaldovej múky celozrnnej
2 ČL kypriaceho prášku do pečiva
1 ČL jedlej sódy
štipka soli
2 vajcia
50 g trstinového cukru
1 ČL vanilkového extraktu (alebo mletej vanilky)
50 g rozpusteného vlažného masla
1 nastrúhané jablko
480 ml cmaru alebo kefíru - zaručujem sa za kefir, cmar som nikdy nepoužila
Neviem či pre 8 mesačne, ale sú to najlepšie lievance aké som kedy mala, naozaj odporúčam, ale ja robím z bielej, nie celozrnnej muky ale pre staršie dieta, takému malému by som dala asi menej cukru a celozrnnu múku
@bluecapybara ja som dcere zaviedla vsetky alergeny do 1 roka, skor by som povedala ze v prvych 3mesiacoch prikrmov 😀
riadila som sa novymi studiami a nie tym co sa robilo kedysi podla vyskumov, ktore sa robili pred vyse 10rokmi.
ale vy robte prosim podla svojho uvazenia, nie preto, ze ja som napisala ze som zaviedla bielko v 8mesiacoch ☺️
8 mesacne dieta vyprazane lievance?