Trpíte niekto histaminovou intoleranciou čo môžete jesť najlepšie niake recepty dakujem
@anos18 prosím ťa aké mal príznaky na hit keď ste išli na krvné testy? Mňa bolí brucho už z každého jedla pomaly, a to nejem vyprážané a polotovary
@lienka.7 to tu nejako nezije.... skoda... my mame doma tiez hit, az traja clenovia 🙂
Ako sa vám to prejavovalo?
@poxinka ja mam iba kozne prejavy a stuhnutost a bolest hlavy. Viem, ze pradajkova polievka mi nerobi dobre, ALE ja ju tak lubim, ze sa vzdy zabudnem, plus niektore zakazane jedla v kombinacii s konzervantami, tam ma zasa svrbi hlava navrchu. Je to presne o tom odpozorovat to a podla toho sa zariadiť.
@marcellka32 on mal migrény a vypozorovali sme,že je to v súvislosti s jedlom. Chodil k neurologicke,endokrinologicke, našťastie,tam bolo všetko negatívne. Potom som to spomenula alergologičke a tú to hneď trklo
Každá choroba sa dá liečiť, teda je potrebné odstrániť príčinu HIT v tele, nie to, čo ju spôsobuje (jedlo). pre viac info ma kontaktujte, verím, že sa dá pomôcť... prajem všetko dobré 🙂
@zuzikaslat neda sa mi napísať vam spravu, toez mam hot a som na tom tak ze mi je zo všetkého zle...uz tri mesiace skoro nič.nejem a som zufala
@zuzikaslat a ako sa dá pomôcť
@poxinka ako...ano, treba odstranit pricinu hit v tele,ale nie je to az tak pravda... lebo jedlo to pravdaze moze tiez sposobovat! Ak mate na danne potraviny alergiu alebo intoleranciu a neviete o nej. Po vyluceni zo stravy sa vela toho upravilo, vcetne hit.
Mne lekári nič nezistili,len sa mi stupňovali hnačky tak som si sama začala uvedomovať že to bude HIT. Vraj narúšajú črevo paradajky a paprika okrem lepku . Bolia kĺby, slabosti.
@poxinka môj syn má HIT, on nemôže kyslú kapustu,perníkove korenie, červené víno, červenú vineu a kombináciu bryndza a zelená paprika. Ale každý si musí vyskúšať, čo jemu nevyhovuje. Napríklad pizza je histaminova bomba,ale tu môže jesť.