Ahojte. Dostala som predčasný darček teplovzdušné fritezu od Delimana.. Zatiaľ je super.. Len nejaké recepty náhodou nemáte niekto? Na hocičo... Ďakujem krásne
Jasne ze nie sú ako na oleji ale sú dobré ako keď som piekla v rúre bez oleja..
@mariannka123 ja ked som aj v rure robila, vzdy som ich pokvapkala... Su aspon chrumkave? Nemusia byt nasiaknute olejom 😎
@deni97 @mariannka123 ahojte dievcata, prosim vas pouzivate este tu teplovzdusnu fritezu? Rozmyslam, ci sa oplati kupit, ci bude mat u nas vyuzitie. Dcera ma rada hranolky, vacsinou ich ale je ked sme mimo domu, doma ich nerobim. Ak som robila parkrat, tak v rure, ale nie je to ono. Zaujimalo by ma, ci sa daju spravit v tejto friteze aj zo surovych zemiakov, alebo len tie zmrazene polotovarove? Dakujem 🙂
@vikusjk ahoj, stále používame minimálne raz do týždňa. Neľutujem že sme ju kúpili. Dá sa využiť na veľa vecí. Už sme v nej aj rezne robili, všelijaké mäso, zelenina, šampiňóny. Priamo domáce hranolky som nerobila ale často robím v nich obyčajne pečené zemiaky a sú super. Predsa len domáce hranolky a kúpne nie sú také isté. A dokonca ak sa naleje do spodnej časti voda tak sa to dá využiť na varenie na pare.
@deni97 wau, dakujem krasne za odpoved 🙂 Ja som skor cakala, ze v nej len obcas pripravim hranolky dcere, predsa teraz sme doma uz x mesiacov, neboli sme nikam von jest, ani kym sa dalo, a teraz sa uz ani neda. Mozem sa opytat, ako si v tom robila rezne? Normalne v trojobale maso si dala dnu a ono sa to spravilo bez oleja? Trochu aspon pokvapkat olejom to asi treba, ci? Moja zboznuje rezne, preto ma to zaujalo, robime jej ich len na panvici na oleji, takto "na sucho" som este neskusala. A ktory model mas prosim ta? Ten zakladny, co ma 2,5l nadobu, alebo ten vacsi s 3,2l nadobou, ktory ma aj digitalne ovladanie? Dakujem krasne za ochotu a pre mna cenne informacie 🙂
@vikusjk my sme sa tiež báli lebo sme to kupovali ešte ako novinku za 100€, ale stálo to za to. Máme ešte ten úplne prvý základny model, ale nič zle na to naozaj nemôžem povedať úplne nám to stači. Trochu som rezne pokvapkala olejom, samozrejme nie sú také ako keď sa v oleji pečú ale chutili nám. Dnes som si v tom aj vyprážaný syr robila a bol fajn, len treba dať pozor aby nevytiekol. Nie je za čo, rada pomôžem 🙂
@deni97 aha, dakujem za vysvetlenie 🙂 No u my jeme rezne vsetci, cize to asi nie, ale tak na hranolky urcite, vcera som navnadena supla jedny kupne do rury a neviem, boli dobre chvilu, ale potom strasne stvrdli. Ale citala som, ze surove sa ani v delimane neurobia dobre, teda zo surovych zemiakov akoze origo domace, ze to asi musi do oleja. Tak si to este rozmyslime a uvidime. Na model som sa pytala kvoli velkosti tej nadoby 🙂 Inak si myslim, ze maju podobne parametre, tam nebude velmi iny rozdiel. Dakujem este raz a nech vam teda fritezka sluzi 🙂
Proaim ako v tom chutia hranolky?