Ahoj,
Máte niekto rýchly, výborný recept z prezretých banánov?
Prosím NIE banány v čokoláde, banánový chlebíček ani lievance 🙂 ďakujem
banana shake :DD
bananove muffiny
rozmixovali sme ich s mliekom a vaječným koňakom 😉 kedysi som robievala aj bábovku, ale recept nemám, možno na nete nájdeš. Ale tá prvá varianta s tým koňakom je rýchlejšie hotová 😎
Niekto tu pridaval zmrzlinu z prezretych bananov, skus pohladat. Neskusala som, ja prezrete banany nemam rada.
zmrzlina je fajn, staci ich nechat zmrznut v mraznicke a potom rozmixovat, bud same alebo s hocicim, kakao, ine ovocie atd. ak nemas vykonny mixer, tak ich nechaj trochu odstat a ak by bola zmrzlina makka, daj este tu naspat do mraznicky.
Banánový chlieb, receptov je mnoho ale prezreté banány sú základ. U nás sa vždy rýchlo zje.
Banána bread topka, alebo s avokádom 'puding'.
Zmrzka ako píšu alebo ich môžeš nechať v mrazničke a prihodiť si do smoothiečiek/shakeov kedykoľvek budeš potrebovať 😊 a ja dávam rozpučený na osladenie a zvláčnenie do viacerých koláčov, super je v mrkvovej torte, ak by ťa to zaujalo môžem hodiť celý recept 😊
Skús aj tento “puding” - rozmixuj banány s kakaom a orechovým maslom (hocijakým). Nalej do misky a daj schladiť do chladničky. Nestuhne to úplne ako klasicky puding, ale chuti to veľmi dobre.
Mugcake 🙂
Palacinky, zmrzlina
Ja robievam banánovú výživu
Ahoj. My robieváme banánové cookies, keď zostanú prezreté banány https://www.fitrecepty.sk/recept/ovseno-bananov... sú výborne, odporúčame.