Recept - vanilková pasta

9. mar 2022

Čo to je kde sa kupuje?môžem dať vanilkovú arómu?

sisa_s
9. mar 2022

Dr oetker ma, v tescu, kauflande kupis
Aky recept? Niekde tu pastu asi kvoli konzistencii davaju, co aroma neurobi

autor
9. mar 2022

@sisa_s strúhaný koláč tvarohovy
Som to ešte nikdy nevidela v obchode

sisa_s
9. mar 2022

Robim struhany tvarohovy a nedavam do cesta nic take, do plnky dam kvapku aromy 🙂 a s jemnym tvarohom mi chuti viac ako s hrudkovitym

nykkushka
9. mar 2022

Kľudne stačí aróma, tam ide len o vôňu, nie konzistenciu 😉
Ja davam vanilku ale do tvarohu, v ceste mi to príde zbytočne 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanikka
9. mar 2022

kupujem ju v tescu alebo v kauflande, ale teda do strúhaného koláča ju nedávam, dávam tam len vanilkový cukor do cesta, inak nič nejako špeciálne, nič sa nestane, keď to tam nedáš, ale arómu teda by som nedávala, to mi vadí 🙂

aduskatt
9. mar 2022

arómu by som nedávala, mne nechutí ten alkohol, ktorým potom cítiť, dávam, vanilkový cukor, vanilkový lusk, alebo vanilkový extrakt. A zvyknem, keĎ vyškriabem vanilkový lusk nevyhodiť ho, ale vložiť do fľaše, kde nasypem kryštálový cukor. Krásnu vanilkovú vôňu mu urobí. Vždy keď použijem lusk, tak ho pridám do fľaše a cukor dosypávam tiež, keď sa mi už míňa.........je to fajn

autor
9. mar 2022

@aduskatt tiež nemám rada tu arómu raz som ju dala do vanilkového pudingu, lebo som chcela taký ako z jedálne v práci🙂niečo mi v nej vadí.dik ženy ešte som nerobila strúhaný a tento vyzerá tak inak ako ostatne

aduskatt
9. mar 2022

vanilkový extrakt od Dr. Oetker je fajn, je omnoho hustejší ako aróma a nepreráža tam alkohol