Recept Táni Keleovej Vasilkovej

mrtnkkkkk
20. nov 2024

Pozdravujem 🙂 Skusam silu internetu, pretoze vyhladavanie cez Google mi velmi nepomohlo. Kedysi davno (niekedy medzi rokmi 2000-2005, presne neviem, bola v casopise Eurotelevizia vlozena priloha s receptami na vianocne kolaciky od spisovatelky Tani Keleovej-Vasilkovej. Medzi nimi bol jeden konkretny, ku ktoremu sa snazim uz dlhsie dostat. Moja mama to mala dlhe roky odlozene, casom sa to ale rozhodla vyhodit a recept sa nezachoval. Cistou nahodou, predtym, ako sa odhodlam kontaktovat samotnu autorku a utrzit hanbu :D, nema niekto tuto prilohu doma udlozenu, zafulanu a vedel by mi celu tu prilohu ked-tak preskenovat a poslat? Konkretne ide o recept na kokosove kolaciky, keksiky, vlacne, paradne! Nikde to neviem najst.. :-/

terezkaarthuramax
20. nov 2024

V knižnici by nemali stare časopisy? Ked som kedysi ako školáčka chodievala, boli tam.i časopisy .

pralinka86
20. nov 2024

Mozes si kúpiť jej knihu, hadam tam bude 🙂
https://www.martinus.sk/913063-priatelky-moje-r...

magic08
20. nov 2024

vo vedeckej kniznici v Kosiciach som nasla všetky čísla Eurotelevizie od roku 1991 - 2020 🙂

cacianka
20. nov 2024

@terezkaarthuramax nie každá knižnica odkladá staré časopisy, iba tie veľmi veľké, kde chodí povinný výtlačok, napr. Univerzitná knižnica v Bratislave, a ako píše@magic08, Slovenská národná knižnica v Martine, - tá by ich mohla mať aj digitalizované

astika
20. nov 2024

Dievčence, ja som to našla, mám to odložené 😀

astika
20. nov 2024

400g hladkej múky, 250g práškového cukru, 250g hery, 250g strúhaného kokosu, 2 celé vajcia, 4 strúhané mandle. čokoláda na varenie. Postup: všetko spojiť, ak by to išlo ťažko, pridajte do cesta PL kyslej pochúťkovej smotany; nechať odležať -1-2 hodiny, tvary robí na mäsovom mlynčeku

mrtnkkkkk
autor
21. nov 2024

@astika vau! fantasticke! dakujem 🙂