Ahojte, na detskú oslavu by som chcela podľa TV urobiť mafiny,kde idú banány, vajcia a maliny. Dajú sa niekde teraz kúpiť maliny? Alebo čím by sa dali nahradiť? Jahodami?
ja kupujem v lidli cerstve ,nahradit mozes mrazenymi,alebo aj inym ovockom: ribezle,cucoriedky...
keby to nahradis jahodami urcite by to bolo vynikajuce
a mozes napisat recept na tie mufiny? dakujem 😉
@1erika3 Ahoj, nechodím často na túto stránku, tak píšem až teraz. Je to nejaký rakúsky recept, maliny som nakoniec kúpila vLídli a vyskúšala.2 banány sa rozmixujú so štyrmi vajíčkami, ma dno formičiek sa uložia maliny, zaleje sa to zmesou, pečie sa to v rúre na 200stupňov zahriatej 12 minút. Je to dosť drahé, ani nie veľmi chutné,lepšie zjesť maliny čerstvé.
@naikilaura Takze nic moc hej? som to chcela vyskusat ale ked si napisala ze to nie je moc chutne tak sa asi teda vykaslem nato
daju sa kupit mrazene, viem, ze v lidli ich mavaju, asi aj inde. inak aj cerstve dostat, v takych mensich dozickach, napriklad v tescu, ale tie sa mi zdaju teraz riadne drahe. a nahradit? mozno lesnym ovocim (tiez mrazene), jahody byvaju o dost vacsie, v mafinoch by asi zavadzali