Nieakybdobry overeny recept na pizzu do rury? Pomer asi na 2pizze
@bobkovci5 500g hladka muka (super je babickina na kysnute cesto alebo manitoba), 300g voda, 2PL olivovy olej, 2cl sol, 1PL cukor, 5 g susene drozdie … vymiesis, vykysne, urobis 3 bochniky a nechas este 5 min podkysnut, roztahas do kruhu
pri kvaskovej verzii nahrad drozdie 150g kvasku lievito madre
na zaklad nikdy nepouzit kecup ani pretlak, ale pasirovane paradajky (na 3 pizze minies tak pol balenia) a k nim cesnak, sol, korenie, oregano a trochu olivaca 🙂
ruru zohriat naplno 250st a viac, v nej aj plech, na ktory budes pizzu sadzat, piect do zlatavych chrumkavych okrajov
@bobkovci5 včera som ťa neopravila ale dnes ťa opravím, píše sa nejaký a nie nieaky a včera som ti tam dala aj recept ktorý používam ja. Nemala si vymazať a čo také prosím a ďakujem?
@stellarstar dakujem
@bobkovci5 https://www.mimibazar.sk/recept/14937/pizza-tal...
Už roky robím len túto,je naj
@bobkovci5 aspoň že sa poďakuješ 👍 dúfam že si ten recept odpísala nemienim zas preložiť 🤣 ale ten je fakt dobrý lebo na druhy deň je cesto mäkké
@avanka
@stellarstar vyskušam urcite aj jeden aj druhy dakujem velmi pekne ak nezabudnem poslem foto alebo aspon napisem ☺️
"Ahojte, prosim, dakujem....NEJAKY"....